piatok, 24 november 2017 15:54

Výkonný výbor Oblastného futbalového zväzu v Rožňave má od novembrovej Volebnej konferencie nové zloženie i staronového predsedu

Napísal(a) MG od
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Výkonný výbor Oblastného futbalového zväzu v Rožňave má od ostatnej Volebnej konferencie, ktorá sa uskutočnila 16. novembra 2017, nové zloženie. Rozhodlo o tom 28 delegátov Volebnej konferencie zvolanej v súlade so stanovami ObFZ v Rožňave. Podľa zápisnice ObFZ, ktorá je uverejnená na portály futbalnet.sk, delegáti na Konferencii zvolili z dvoch navrhnutých kandidátov za predsedu ObFZ Jána Džubáka, ktorý túto funkciu vykonával aj doteraz. Druhým kandidátom bol Vladislav Vávra, ktorý získal z 28 hlasov iba 9.

Ako sme sa ďalej dozvedeli do výkonného výboru ObFZ kandidovalo na konferencii 14 navrhnutých delegátov. Z nich najviac hlasov získali a za členov VV ObFZ v Rožňave boli zvolení: Gejza Čižmár (Tatran Betliar), Csaba Jonáš (Družba Čoltovo), Slavomír Zubrický (ŠK Jablonov n/T), Július Kerekes (Gemtex Rudná), Marek Kuzma (ŠK Baník Štítnik), Ladislav Bernáth (Jednota Krh. Dlhá Lúka).

Za predsedu revíznej komisie ObFZ bol zvolený: Branislav Kuzma.
Za predsedu odvolacej komisie ObFZ bol zvolený: Pavol Kontra.
Za predsedu disciplinárnej komisie ObFZ bol zvolený: Peter Béreš st.
Za delegátov ObFZ za členov konferencie VsFZ boli zvolení: Michal Domik a Štefan Kún a predseda ObFZ Ján Džubák, ktorý bol aj za delegáta konferencie SFZ potvrdený.

(MG od)

 

Čítať 1668 krát Naposledy zmenené pondelok, 27 november 2017 10:11

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!