pondelok, 22 január 2018 10:06

Každý zo šiestich revúckych pretekárov si odnášal domov medailu

Napísal(a) ZŠ
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Nedeľa 21.1.2018 zaviala revúckych športovcov zo ZŠ J. A. Komenského do Bratislavy na Halové majstrovstvá kraja - oblasť východ. Od januára t.r. totiž Slovenský atletický zväz vyhovel našej žiadosti a náš atletický klub ISKRA Revúca pri ZŠ J. A. Komenského už patrí do oblasti východ. Znamená to, že na preteky (okrem halových) budeme chodiť bližšie - do Košíc. Dnes sme si boli otestovať v trochu okresanej zostave ( 6 pretekárov) našich budúcich súperov a veru, premiéra sa vydarila. Podarilo sa nám vybojovať šesť medailí - kompletnú dvojitú zbierku všetkých kovov - dve zlaté, dve strieborné a dve bronzové medaily. Ako už začína byť zvykom, dievčatá vo vrhu guľou znovu nenašli premožiteľky - Nina Natália Vavreková získala zlato a Zuzana Kiselová striebro. 

Druhú zlatú medailu získala Saška Hižnayová v behu na 600 m v kategórii najmladších žiačok a podarilo sa jej tým prelomiť smolu zo štvrtých miest z predošlých pretekov.

Striebro v skoku do diaľky si vybojovala Sára Krštieňová v kategórii dorasteniek.

Bronzovú medailu si vysúťažil v skoku do diaľky Roman Krokavec ako dorastenec a bronz sa podarilo získať aj Marianovi Antalovi v behu na 60 m v kategórii mladších žiakov.
Romanovi o vlások unikol ďalší bronz v behu na 60m, keď skončil štvrtý len o tri stotiny za bronzovým medailistom.

Bilancia bola teda veľmi úspešná - každý zo šiestich pretekárov si odnášal domov medailu.
Ďakujeme naším športovcom za úspešnú reprezentáciu nášho atletického klubu, Základnej školy J. A. Komenského a nášho mesta Revúca. Veď pohyb je radosť.


Čítať 1627 krát Naposledy zmenené utorok, 23 január 2018 22:13

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!