Vytlačiť túto stránku
nedeľa, 16 február 2020 19:39

Seniori ZO JDS v Revúckej Lehote kladne hodnotili svoju činnosť za uplynulý rok Doporučený

Napísal(a) Mgr. M. Mladšia
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Za účasti zástupcov Okresnej organizácie Jednoty dôchodcov na Slovensku v Revúcej, starostu obce a 41 členov základnej organizácie sa dňa 12.2.2020 konala Výročná členská schôdza dôchodcov v obci Revúcka Lehota na strednom Gemeri. Hodnotiacu správu predložila predsedkyňa ZO JDS. Činnosť hodnotila veľmi kladne, keď za dobrej spolupráce s OO JDS, OcÚ a sponzorov, mohlo sa celkom 49 členov organizácie zúčastniť rôznych aktivít, podľa vlastného záujmu a zdravotných možností. Stretnutie obohatil svojím vystúpením Mgr. Ondrej Belica, ktorý predniesol úryvok v lehvatskom nárečí, ktorým reprezentoval ZO aj OO JDS na krajskej prehliadke v Modrom Kameni.

Vo vystúpení prítomných hostí odzneli pochvalné slová o činnosti ZO. Prítomní schválili aj návrh plánu akcií na tento rok, pozdravili jubilantov z posledného časového obdobia.

Po bohatom občerstvení, ktoré pripravil výbor ZO zo "sponzorstva" jubilantov a družnom posedení, s prianím zdravia, radosti a priateľských stretnutí sa prítomní rozchádzali v príjemnej pohode.

Napísala: Mgr. M. Mladšia,
predsedníčka ZO JDS
Foto : D Pavlák

 

Čítať 1585 krát Naposledy zmenené pondelok, 17 február 2020 09:03