Vytlačiť túto stránku
pondelok, 08 september 2014 12:58

Autobusový zájazd revúckych seniorov - členov OO JDS smeroval do Egerszalóku v Maďarsku

Napísal(a) Zuzana Homoliaková
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

ra IMG 2469aBohatá i rôznorodá je činnosť revúckych seniorov organizovaných v základných organizáciách JDS po celý rok. Už počas niekoľkých rokov existencie pripravili v základnej organizácii, ale aj prostredníctvom okresnej organizácie zaujímavé zájazdy napríklad aj mimo Slovenska. Aj tentoraz na stránku Maj Gemer poslali síce krátku, ale pre mnohých zaujímavú informáciu. Čítajte s nami: "Dňa 4.9.2014 OO JDS v Revúcej zorganizovala pre svojich členov z jednotlivých ZO JDS okresu zájazd na termálne kúpalisko do Egerszalóku. Autobusového zájazdu sa zúčastnilo 46 členov.

Teplý septembrový deň navodil dobrú pohodu, výborná termálna liečivá voda, bohatá na rôzne minerály, bola výborná na boľavé kĺby seniorov. Rôzne vodné atrakcie spríjemnili pobyt v peknom prostredí. Seniori navštívili i vinné pivničky v Údolí krásnych žien, kde si nakúpili výborné egerské vínko podľa vlastnej chuti.

Celodenný pobyt ubehol veľmi rýchlo a príjemne. Na spiatočnej ceste mnohí vyslovili návrh na zorganizovanie ďalšieho zájazdu do Egerszalóku v októbri." 

No, čo poviete na ich program? Pridáte sa nabudúce aj vy k nim?

Zuzana Homoliaková,

Foto: Ján Pullman

picasa_albumid=6056657363417372849

 

Čítať 1848 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:09