×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/kultura/tradicie/vianoce/jelsava
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/kultura/tradicie/vianoce/jelsava
pondelok, 22 jún 2015 11:17

Jarnú vychádzku spojili revúcki seniori ako príjemné s užitočným

Napísal(a) Z. H.
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

ra jarna vychadzka 1aRegionálne združenie miest a obcí Stredného Gemera a OO JDS Revúca zorganizovali jarnú vychádzku do prírody pre členov OR JDS rozšírenú o hospodárov a predsedov revíznych komisii OO JDS v Revúčke.
Akcia sa uskutočnila 5. mája 2015 v priestoroch Domu kultúry v Revúčke, ktorej sa zúčastnilo 50 členov JDS. Prítomných privítala predsedníčka ZO JDS v Revúčke Mária Hanuštiaková a zaželala úspešné rokovanie a príjemný pobyt v Revúčke. 
V pracovnej časti sa riešili úlohy spojené s akciami Regionálnej prehliadky speváckych súborov seniorov v Brezne, Ukáž, čo vieš a nauč nás v Jelšave a 3. Okresných športových hier seniorov v Revúcej 16.6.2015. Uskutočnila sa aj inštruktáž o vedení hospodárskej agendy pre predsedov a hospodárov ZO JDS a členov RK ZO JDS, ktorú viedla hospodárka OO JDS M. Odleváková. 
Po pracovnej časti sme zo záujmom vypočuli prednášku o Národnom parku MURÁNSKA PLANINA, ktorú predniesla ochranárka Ing. Kyselová. 
Mraky sa roztúpili a cez ne sa predierali slnečné lúče, tak sme sa účastníci s radosťou vybrali na plánovanú vychádzku do Pstružného, kde členovia ZO JDS Revúčka postavili pekné

posedenie altánok lavičky i krb. Zdatnejší členovia prešli i k hotelu HUNTER, ostatní si posedeli na lavičkách. V prírode seniori pookriali, a nabrali novú energiu po prechádzke peknou prírodou a tiež inšpiráciu na postavenie podobných posedení v prírode. Už teraz sa tešili na podobné podujatie plánované v jesennom období v inej lokalite.
Akcia sa uskutočnila za výdatnej pomoci RZMO Stredného Gemera s finančnou účasťou BBSK, za prítomnosti poslancov BB SK MVDr. Evy Cireňovej, MVDr. Jána Šeševičku, Ing. Júliusa Laššana, ktorí projekt Šortových a turistických a ktivít seniorov okresu Revúca podporili.

Z.H.

Foto: Ján Paullman

[cincopa AcMA7qc0kmr9]

 

Čítať 1951 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:22

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!