×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/obsah/nadabula/familia
JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/kultura/jelsava/15
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/obsah/nadabula/familia
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/kultura/jelsava/15
utorok, 30 december 2014 10:56

Pani Zuzana Belicová z Revúckej Lehoty sa dožila vzácneho životného jubilea

Napísal(a) Mgr. Margita Mladšia
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

rl belicova z 2cNaša najstaršia členka ZO JDS v Revúckej Lehote pani Zuzana Belicová, č. d. 10 sa dožila vzácneho životného jubilea - 90 rokov. 
I keď jej zdravotný stav je celkom primeraný jej veku, v podstate dobrý, predsa len nenabrala odvahu, aby prišla medzi nás na posedenie pri vianočnom stromčeku. A tak sme ju v deň jej krásnych narodenín - 19. decembra 2014 pozdravili v jej útulnej izbičke, ktorá už bola vyzdobená k blížiacim sa Vianociam. 
Ako vidíte, úsmev na jej tvári dáva znať, že vzájomná radosť zo stretnutia bola veľká. Obklopená láskou a starostlivosťou svojich najbližších, prežíva pokojnú jeseň svojho života. Jej spomienky sa vinuli ako film, v ktorom sa premietli veru rôzne príhody z jej života. Ale najradšej spomínala na chvíle radostné, teší sa, že v ich rodinke každú chvíľu pribudne ďalší pravnúčik a ona ďakuje Bohu, že sa tejto radosti dožíva v takomto zdraví. Právom je hrdá na to, že nás môže pohostiť výbornými sladkosťami, ktoré sú produktom jej šikovných rúk. "To všetko som ja sama, vo svojej kuchynke napiekla," hovorila.

rl belicova z 4rl belicova z 2rl belicova z 1Milá naša oslávenkyňa - teta Zuzka, k Vašim krásnym 90. narodeninám prajeme veľa zdravíčka, spokojnosti a božieho požehnania.
"Staroba korunuje priebeh života, je žatvou všetkého prežitého a naučeného, všetkého vykonaného a dosiahnutého, všetkého vytrpeného a znášaného. Je to ako mohutné finále veľkej symfónie."
Prajeme Vám, aby ste ju aj v budúce dni ďalej dopĺňali s láskou, získanou životnou múdrosťou a rozvahou. Potom všetko, čo do nej vložíte zostane v srdciach Vašich najbližších i nás, ktorí Vás poznáme a budete môcť povedať, že Váš život stál za to.

Mgr. Margita Mladšia,
predsedníčka ZO JDS

 {jcomments on}

Čítať 2613 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:34

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!