×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/obsah/revuca/jds
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/obsah/revuca/jds
nedeľa, 19 október 2014 13:41

Predseda KSK Zdenko Trebuľa v rámci Mesiaca úcty k starším odovzdal vybraným seniorom vyznamenania

Napísal(a) Mgr. L. Fabián
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

ke seniori-trebula1aPredseda Košického samosprávneho kraja, pán Zdenko TREBUĽA, privítal 15. októbra 2014 v Zrkadlovej sále VÚC, v rámci Mesiaca úcty k starším zástupcov krajskej a jej okresných organizácií Jednoty dôchodcov na Slovensku. Seniorom sa poďakoval za ich záslužnú prácu, ktorú vykonali v prospech seniorov kraja, za ich aktivity a napĺňanie rokov života na dôchodku. 

Predseda KO JDS Košice pán Ján Matúško sa poďakoval za úprimné a povzbudivé slová do ďalšej spolupráce. Vyzdvihol význam plnenia úloh z Memoranda a prisľúbil predsedovi KSK pomoc pri realizácii jednotlivých jeho bodov. V rámci tejto milej udalosti, ktorej tradíciou sa stáva aj odmeňovanie za dobrovoľnú prácu v prospech starších občanov, zároveň požiadal predsedu o odovzdanie týchto ocenení.

Vyznamenanie I. stupňa si prevzala pani Bendulová z OO JDS Rožňava, vyznamenania II. stupňa pán Hrušovský a pani Kišáková z OO JDS Spišská Nová Ves, panie Gondolyová a Čarnokiová z OO JDS Košice - mesto, pani Ivanková z OO JDS Michalovce, pani Fonferová z OO JDS Gelnica a pán Ladislav Fabián z OO JDS Rožňava.

ke IMG 7277ke IMG 7274ke IMG 7270ke IMG 7302ke IMG 7311ke IMG 7305Pani Fonferová a pán Fabián sa v mene ocenených sa poďakovali za vyznamenania, ktoré prevzali i za to, že si krajskí predstavitelia vážia ich vynakladané úsilie a snahu spríjemniť život seniorom rôznymi aktivitami. Stretnutie pokračovalo diskusiou a výmenou skúseností. 

Text: Mgr. Ladislav Fabián

Foto: Mgr. Viktor Klik - KSK

 

 

Čítať 2273 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:39

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!