×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/zdravie/revuca/aqua
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/zdravie/revuca/aqua
štvrtok, 18 december 2014 23:03

Revúckolehotskí seniori pri vianočnom stromčeku zablahoželali aj svojim jubilantom

Napísal(a) Mgr. Ondrej Belica
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

rl vianocne str 1aSlávnostne oblečení seniori Revúckej Lehoty sa 17. decembra 2014 stretli vo svojom klube dôchodcov. Prvé pohľady na trblietajúci vianočný stromček, slávnostne prestreté stoly navodili už pri vstupe vianočnú atmosféru.
Klub dôchodcov sa o 14.oo hod. zaplnil a posedenie pri vianočnom stromčeku sa mohlo začať. Neprišli len tí, ktorí sú už pripútaní na lôžko. Tých členov navštívia v nasledujúcich dňoch.
V milých a srdečných vystúpeniach tajomníčky ZO Lýdie Gažúrovej, predsedníčky ZO JDS v Revúckej Lehoty Mgr. Margity Mladšej, novozvoleného starostu obce MVDr. Jána Šeševičku, bývalého starostu obce Dušana Pavláka sa opakovali úprimné priania. Najčastejšie slová boli: zdravie, láska, šťastie, pokoj a teplo domova, životný optimizmus, pokojné sviatky vianočné, úspechy v novom roku ...
Dojímavé zborové zaspievanie Tichej noci..., Daj Boh šťastia tejto zemi ..., so slzami v očiach nejedného seniora, bolo vyvrcholenie oficiálneho programu.

Pani predsedníčka zablahoželala k 70-tke p. Milanovi Balciarovi, ktorý zaspieval nábožnú pieseň a k 85-tke pani Zuzane Machavovej, ktorá zaspievala krásnu neznámu pieseň svojej mladosti.
Aktívne členky výboru ZO pripravili výdatné pohostenie a každý člen dostal vianočný darček.
Potom sa už ujal svojej práce diskdžokej - p. Klimek, ktorý je tiež našim členom a spríjemňoval posedenie seniorov.
Po niekoľkých ľudových piesňach a koledách sa členovia rozchádzali s prianím, aby sme sa aj o rok všetci stretli pri vianočnom stromčeku.
Text: Mgr. Ondrej Belica
Foto: Mgr. Ondrej Mladší

[cincopa A8NABOcT3Mpu]

 

Čítať 2215 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:43

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!