Vytlačiť túto stránku
štvrtok, 02 marec 2017 13:56

Revúcki seniori podľa zaužitých tradícií na záver fašiangov pochovali basu

Napísal(a) MG od
Ohodnotiť túto položku
(2 hlasov)
Revúcki seniori podľa zaužitých tradícií na záver fašiangov pochovali basu Foto: Peter Poboček

S hlbokým zármutkom v srdiečku a veľkou slzou v oku dávame na známosť všetkým pozostalým príbuzným a známym, že nás opustila naša drahá milovaná a preklínaná kamarátka BARBORA BASOVÁ. Našu drahú zosnulú vyprevadíme na poslednej ceste k jej 7 týždňovému odpočinku.
Takto, ešte pred koncom tohtoročných fašiangov, zvolával výbor ZO JDS v Revúcej svojich členov na Pochovávanie basy, ktoré si naplánovali na 28. februára 2017

o 19-ej hodine v spoločenskej miestnosti ALFA Mestského kultúrneho strediska v Revúcej. Chceli takto zároveň umožniť svojim členom, aby sa aspoň na chvíľu spoločensky zabavili s programom, ktorý si sami pripravili.
Revúcka ZO JDS je jednou z najväčších organizácií na Slovensku, ktorá združuje seniorov tohto mesta. Program na celý rok majú na začiatku roka vopred navrhnutý a odsúhlasený. Býva pri tom zaujímavý pre každú vekovú skupinu seniorov. Po jeho uskutočnení býva oceňovaný všetkými svojimi členmi, lebo sa každý v programe prejaví a prispeje doň. Tak ako aj v tomto prípade. Svedčia o tom fotografie, ktoré nám zaslal pán Peter Poboček, jeden z revúckych seniorov. Zábery jasne hovoria o tom, že program bol na dobrej spoločenskej úrovni a nechýbalo na ňom nič, čo by nepatrilo k záveru fašiangov. Pochovávanie basy v Revúcej bolo tak, ako po iné predchádzajúce roky, aj tentoraz príjemné, veselé, vtipné, spevavé, tancujúce i užívajúce a to v kolektíve činných dôchodcov a možno i takých, ktorí sa na toto obdobie života ešte len pripravujú.

MG od

Fotografie: Peter Poboček

 

 

 

Čítať 2275 krát Naposledy zmenené utorok, 07 marec 2017 09:42