Vytlačiť túto stránku
pondelok, 22 máj 2017 18:29

Revúcki seniori sa zúčastnili turistickej vychádzky do oddychovej zóny nad Muránskou Zdychavou

Napísal(a) Gejza Fabian
Ohodnotiť túto položku
(1 Hlasovať)

Dňa 17. mája 2017 členovia Základnej organizácie Jednoty dôchodcov Slovenska v Revúcej sa zúčastnili turistickej vychádzky do oddychovej zóny nad Muránskou Zdychavou. Turistickej vychádzky sa zúčastnilo vyše 50 našich členov za prekrásneho jarného počasia. Pekne vybudovaná oddychová zóna sa nám páčila. Mali sme k dispozícii lavičky, stoly, altánky, murovaný krb a ďalšie ohniská v prekrásnom horskom prostredí. Pre deti sú tu vybudované preliezky, hojdačka a šmykľavky.

Po utáborení sme sa vybrali na turistickú vychádzku po štátnej ceste smerom na Karafovú. Spoločne sme absolvovali túru po križovatku na Ráztoku. Tu sme sa rozdelili do troch skupín. Jedna skupina sa vrátila späť, druhá pokračovala k Lykotexáckej chate a tretia pokračovala k chatovej osade Ráztoka.
Po návrate do oddychovej zóny sme si opekali obed na pripravených ohniskách. Za obedom sme si posedeli v družnej debate a pri speve. Niektorí si dokonca aj zatancovali.
S krásnou prírodou sme sa rozlúčili po 14. hodine s pocitom dobre vykonanej práce pre naše zdravie.
Ďakujeme bratom Gabajovým za bezplatnú prepravu do Muránskej Zdychavy a späť, ako aj pani Sokolovej z Muránskej Zdychavy za výborné buchty.
Gejza Fabian
Foto: Gejza Fabian

 

 

Čítať 1577 krát Naposledy zmenené streda, 24 máj 2017 09:36