štvrtok, 22 február 2018 21:14

Uplynulé volebné obdobie zhodnotili aj seniori ZO JDS v Revúckej Lehote

Napísal(a) Mgr. M. Mladšia
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

V stredu 21.2.2018 popoludní sa stretli seniori ZO JDS v Revúckej Lehote v priestoroch svojho klubu, aby zhodnotili svoju činnosť za posledné volebné obdobie. Medzi "starými" členmi privítali aj 4 nových, a tak miestnosť bola plná vravy, veď každý si mal čo povedať. Správu o činnosti podala predsedníčka ZO Mgr. Margita Mladšia, ktorá kladne hodnotila všetky uskutočnené akcie a srdečne poďakovala celému výboru za veľmi zodpovednú prácu a ochotu pri organizovaní činnosti. Poďakovala tiež OcÚ a OO JDS za dobrú spoluprácu počas celého volebného obdobia. Nechýbali ani konkrétne poďakovania všetkým členom, ktorí sa podieľali najmä na veľmi úspešnom priebehu 17. okresného turistického zrazu v obci

a úspešnú reprezentáciu organizácie na rôznych podujatiach. Oboznámila tiež s tým, čo by chceli urobiť v tomto roku. Na jar napríklad majú v pláne navštíviť "KOPRÁŠSKY TUNEL", a potom ďalšie aktivity. Všetku činnosť veľmi zodpovedne zapisuje do kroniky Lýdia Gažúrová, ktorá viedla celú schôdzu.

Kladne a s poďakovaním celej organizácii vystúpili aj prítomní hostia, a to starosta obce MVDr. Ján Šeševička,  podpredseda OO JDS Štefan Ivan a členka POR JDS v Revúcej Helena Imreová.
Po oficiálnej pracovnej časti schôdze, ako to už býva, pozdravili sme našich jubilantov a voľná debata pokračovala pri chutnom občerstvení.

V ý b o r  ZO JDS pre obdobie 2018 - 2022:

Predseda : Mgr. Margita Mladšia
Podpredseda : Elena Balciarová
Hospodár : Magdaléna Kučeráková
Tajomník : Lýdia Gažurová
Člen výboru : Dušan Pavlák.

R e v í z n a   k o m i s i a :
Predseda : Viliam Machava
Členky : Julianna Barišová
              Darina Šmídová.

Text : Mgr. M. Mladšia
Foto : Ing. Dušan Stanko, Ivan Bosý

 

Čítať 2586 krát Naposledy zmenené štvrtok, 22 február 2018 21:34

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!