Vytlačiť túto stránku
nedeľa, 11 marec 2018 11:05

Revúcki seniori si na hodnotiacej členskej schôdzi zvolili nového predsedu Doporučený

Napísal(a) Ing. G. Fabian
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Revúcki seniori, členovia ZO JDS, ktorá je jednou z najväčších dôchodcovských organizácií na Slovensku, dňa 7.3.2018 hodnotili činnosť za predošlé volebné obdobie. Hodnotiacu členskú schôdzu otvoril a viedol Ing. Igor Hock. Hodnotiacej schôdze sa zúčastnila aj primátorka mesta Revúca MVDr. Eva Cireňová, poslanci samosprávneho kraja Ing. Július Laššan, Ing. Július Buchta a MVDr. Milan Kolesár. Ing. Július Lašan z príležitosti sviatku MDŽ rozdal ženám kytičky ruží. Po schválení programu schôdze, vyhodnotení prijatých uznesení a voľbe orgánov, predsedníčka ZO JDS v Revúcej Oľga Kuchtová oboznámila členov s činnosťou ZO za rok 2017, kde podrobne hodnotila všetky aktivity uplynulého roku.

ra chaba DSCF4727 1Následne predniesla plán činnosti na rok 2018. S hospodárením ZO za rok 2017 a finančným plánom na rok 2018 oboznámila členov pani Oľga Kuchtová ml., hospodárka ZO. Správu revíznej komisie predniesla pani Eva Schultcová, predsedníčka revíznej komisie. Predseda volebnej komisie Ing. Igor Hock vykonal voľbu nového predsedu ZO, nového výboru a revíznej komisie ZO. Za nového predsedu bol zvolený Ing. Vlastimil Chaba. Zloženie nového výboru, ako aj revíznej komisie, si môžete pozrieť v rubrike "O nás" na stránke www.seniori-revúca.estranky.sk. Boli tiež schválení delegáti na okresný snem a tiež členovia do okresnej rady.

V diskusii vystúpila predsedníčka okresnej organizácie JDS pani Zuzana Homoliaková. Vo svojom vystúpení pochválila ZO a jej členov za bohatú činnosť a dobrú spoluprácu s okresnou organizáciou. Oboznámila členov s ocenením zástupcov ZO, ako aj ZO za rok 2017 v rámci kraja a okresu. DSCF4726V diskusii ďalej vystúpili: novozvolený predseda Ing. Vl. Chaba, poslanec za samosprávny kraj MVDr. M.  Kolesár a primátorka mesta Revúca MVDr. Eva Cireňová, ktorá poďakovala doterajšej predsedníčke za bohatú činnosť a spoluprácu, s tým, že predkladá návrh poslancom mesta na ocenenie pani Kuchtovej v rámci Dní mesta Revúca. Po diskusii sa bývalá predsedníčka poďakovala za prácu odchádzajúcim členom výboru a odovzdala im kytičku kvetov.

Návrh na uznesenie predniesla predsedníčka návrhovej komisie Bc. Milka Ďurďáková. Uznesenie, v ktorom bol schválený plán činnosti na rok 2018 a plán hospodárenia na rok 2018, ako aj schválenie nových orgánov ZO, bolo jednomyseľne schválené. Schôdzu ukončil predsedajúci Ing. Igor Hock a pozval členov na kultúrny program, v ktorom vystúpila Gizka Oňová. Vystúpenie malo veľký úspech, v rámci ktorého prednesenými pesničkami prítomným pripomenula ich mladosť. Po vystúpení boli členovia a hostia pozvaní na občerstvenie v spoločenskej miestnosti "Alfa".

Ing. Gejza Fabian
Foto: Ing. Gejza Fabian

 

Čítať 2013 krát Naposledy zmenené pondelok, 12 marec 2018 15:57

Galéria obrázkov