nedeľa, 11 marec 2018 23:26

Činnosť ZO JDS a KD za rok 2017 hodnotili aj v Čiernej Lehote

Napísal(a) Michal Terrai
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

V Čiernej Lehote sa dňa 9. marca 2018 uskutočnila výročná členská, hodnotiaca schôdza JDS a KD Čierna Lehota. Na tomto rokovaní si členovia zvolili aj svoje nové vedenie, ktoré ich organizáciu bude zastupovať a viesť vo volebnom období 2018-2022. Po úvodných slovách a prečítaní programu rokovania a priebehu osláv MDŽ, vystúpil s básňou Michal Terrai. Svojich starých rodičov, hlavne babky, pozdravili aj deti z MŠ Čierna Lehota a ZŠ Slavošovce. Všetky vystúpenia potešili a dojali všetkých prítomných. Boli to krásne chvíle, kedy naši najmenší občania si pre svojich starých rodičov pripravili krásny program a pekné piesne. Za kultúrne vystúpenie patrí poďakovanie aj FSk Lehoťanka.

cl 2017 DSCF3721Po kultúrnom programe nasledovalo odovzdanie kvetín, venovaných vedením obce Čierna Lehota prítomným dámam a prezenčného darčeka pre mužov. V pracovnej časti tejto schôdze, ktorej vedením bola poverená tajomníčka JDS Čierna Lehota pani Otília Figúrová, bol schválený program rokovania. Správu o činnosti organizácie za rok 2017 predniesla predsedníčka ZO pani Mária Jakobejová. Prítomní si vypočuli všetky predložené správy - správu o hospodárení, rozpočte a správu revíznej komisie. 

Po týchto pracovných vystúpeniach bola uskutočnená voľba nového vedenia Základnej organizácie JDS v Čiernej Lehote, do ktorého boli zvolení nasledovní členovia: ako predsedníčka (staronová predsedníčka) pani Mária Jakobejová, a členovia: Milada Sklenárová, Tatiana Trajbová, Ondrej Svačko, Jozef Palečko, Ondrej Benčko, Marcela Hedmegová a Otília Figúrová. Za predsedníčku revíznej komisie zvolili Máriu Rusnákovú a za členov tejto komisie Valériu Valková a Máriu Kundrákovú.

Po voľbe v rámci diskusie vystúpili prítomní hostia. Predseda Okresnej organizácie JDS v Rožňave Mgr. Ladislav Fabián vysvetlil všetkým prítomným, aké majú možnosti využívania pobytov v rámci ich organizácie, čo všetko je možné riešiť prostredníctvom ich organizácie a ostatné potrebné informácie. V diskusii vystúpila aj pani starostka obce Ing. Iveta Potočná. Po všetkých oficialitách sa prítomní zabavili, porozprávali, zaspomínali a pochutnali na občerstvení.
Prajeme organizácii nech sa jej darí aj v nasledujúcich rokoch a všetkým prajeme hlavne pevné zdravie.

Michal Terrai, text a foto

 

Čítať 1694 krát Naposledy zmenené pondelok, 12 marec 2018 15:39

Galéria obrázkov

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!