nedeľa, 17 jún 2018 12:10

Zástupcovia všetkých okresných organizácií rokovali na Krajskom sneme KO JDS Banská Bystrica

Napísal(a) ko jds
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Krajský snem KO JDS Banská Bystrica sa konal v stredu 30.5.2018. Na sneme sa zišli zástupcovia všetkých okresných organizácií – delegáti, ktorí boli zvolení na okresných snemoch v počte 35. Krajský snem viedla Zuzana Homoliaková, podpredsedníčka KO JDS, privítala prítomných delegátov a hostí, predsedu JDS pána Jána Lipianskeho, pani Valériu Pokornú, ekonómku JDS. Po schválení rokovacieho poriadku, programu a komisií, odzneli správy: správa o činnosti za uplynulé trojročné volebné obdobie, ktorú predniesol predseda KO, správa o hospodárení, ktorú predniesla Mária Dominiková a správu krajskej revíznej komisie Eliška Fodorová. Rokovanie pokračovalo prednesením plánu práce a rozpočtu na rok 2018 a ocenením zaslúžilých predsedov, ktorí ukončili svoje funkcie

predsedov OO JDS. Pamätné listy KO JDS a Plakety JDS boli odovzdané: pani Alžbete Vajajiovej z OO JDS Detva, p. Zuzane Homoliakovej z OO JDS Revúca, pánom Jánovi Trubenovi z OO JDS Žiar nad Hronom a Jozefovi Husárovi z OO JDS Žarnovica, ktoré odovzdal predseda JDS a predseda KO JDS. Pamätné listy Márii Žaarovej OO JDS Zvolen a pánovi Jánovi Gondovi z OO JDS Krupina.

bb snem jds 1   bb snem jds 2

 

Po predstavení nových členov krajskej rady, návrhu kandidáta za predsedu KO, kandidátov do predsedníctva KR a vyšších orgánov nasledovala diskusia, kde odzneli kladné i kritické diskusné príspevky k práci KO JDS i Ú JDS. Predseda JDS odpovedal na diskusné príspevky a oboznámil delegátov snemu, čo sa Ú JDS podarilo vyriešiť a tiež s ďalšími úlohami, ktoré sú v štádiu riešenia.

Vo voľbách boli zvolení všetci navrhovaní kandidáti do KO i vyšších orgánov JDS. Za predsedu KO JDS bol zvolený pán Ján Hlaváč. Poďakoval za dôveru a vyslovil presvedčenie, že krajská rada sa bude snažiť plniť úlohy a ciele, ktoré vyplynú z XI. snemu JDS i z uznesenia krajského snemu JDS.

Predseda JDS p. Ján Lipiansky poprial predsedníctvu i krajskej rade veľa úspechov v činnosti na nové 4-ročné volebné obdobie.

(MG)

 

 

 

Čítať 1475 krát Naposledy zmenené utorok, 19 jún 2018 10:59

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!