streda, 24 apríl 2024 16:27

Dobrovoľní hasiči revúceho okresu absolvovali v Jelšave psychologické testy

Napísal(a) G. Jakubecová
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Územná organizácia DPO SR (ÚzO) v Revúcej v spolupráci so Psychologickým centrom v Košiciach – PhDr. Miroslavou Herákovou – zorganizovali dňa 20. 04. 2024 v Hasičskej zbrojnici v Jelšave Psychologické vyšetrenie vodičov s výstražným znamením (majáky) pre dobrovoľných hasičov z okresu Revúca.

Psychologického vyšetrenia sa zúčastnilo 15 hasičov z obcí – Gemerská Ves, Jelšava, Lubeník, Magnezitovce, Muráň, Sirk.  Všetci prítomní uspeli a môžu viesť hasičskú techniku aj s majákmi.

Poďakovanie patrí všetkým prítomným, ktorí spolupracovali s paniami psychologičkami, ktoré pristupovali ku každému s veľkou profesionalitou.

Ďakujeme aj Katke Krštieňovej z Muráňa za muránske buchty.

ra psychotsty 20240420 090548

 

Gabriela Jakubecová

 

Poznámka MG: Či už by ste sa chceli stať policajtom, vojakom, zriadiť si zbrojný pas alebo sa stať vodičom z povolania, je nevyhnutné, aby ste absolvovali povinné psychologické testy. Cieľom psychologických testov nie je dokázať, že ste psychicky chorý alebo že s vami niečo nie je v poriadku. Nie je to ani žiadna vedomostná skúška, na ktorú keď sa naučíte, tak máte istotu, že ste ju spravili. Uvedené povolania si však vyžadujú určité osobnostné vlastnosti, ktoré by mal človek, ktorý ich vykonáva, mať. A ako psychológ zistí, či človek spĺňa požiadavky na výkon danej profesie a či sú uňho prítomné osobnostné vlastnosti, ktoré si daná profesia vyžaduje? Predsa pomocou psychologických testov!

Čítať 113 krát Naposledy zmenené streda, 24 apríl 2024 20:46

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!