streda, 26 júl 2023 08:50

V Muránskej Zdychave mali Stretnutie pod vŕškom už štvrtýkrát Doporučený

Napísal(a) J. Dorčáková
Ohodnotiť túto položku
(1 Hlasovať)

Minulú sobotu, po krásnom dni v Muránskej Zdychave, som sa na chvíľu, už v tichu, trochu zamyslela. Čím som staršia, častejšie utekám do pokoja. Niekedy potrebujeme aj ticho, aby sme si usporiadali myšlienky, začali si vážiť viac to, čo máme a netúžili len po tom, čo nám dopriate nebolo. Život je krehká mozaika a rozsype sa v sekunde. Zvláštne časy... Ale ako si pamätám, moje úžasné starké nikdy nenadávali, keď bolo treba zabrať viac, pripreli sa.  Dokázali dať aj posledné, v láske. Stále verím, že sa toto z nášho sveta nevytratilo. Človek je ale tvor spoločenský, k životu patrí mať okolo seba rodinu, priateľov, známych, stretávať sa, zabávať sa... To mi dokázal aj včerajší skvelý deň 22. júla 2023, keď sa v réžii obce Muránska Zdychava konal 4. ročník folklórneho podujatia STRETNUTIE POD VŔŠKOM. Znovu sa ukázalo, že ľudia potrebujú k tomu, aby sa cítili ako v raji málo (a predsa tak veľa): dobrých ľudí s veľkým

mz stretnutie 14 DSC 8401 2

srdcom, radostný spev, hudbu, ktorá naplní dušu človeka a kus pohostenia v panenskej prírode. Bohatý program, vystúpenia folklórnych súborov a výborná nálada sprevádzala všetkých prítomných, ktorí tak opäť zažili jeden krásny deň. 

Ďakujeme zo srdca obci Muránska Zdychava, starostovi Jaroslavovi Oravcovi a  jeho najbližším priateľom a spolupracovníkom za ďalšiu skvelú akciu. 

Bol to pekný víkendový deň a ak nám bude dopriate zhora, dúfam, že sa opäť uvidíme.

 

Jana Dorčáková

 

 

 

 

Čítať 980 krát Naposledy zmenené streda, 26 júl 2023 09:42

1 komentár

  • Odkaz na komentáre Irka streda, 26 júl 2023 10:21 Napísal(a) Irka

    Janka, ďakujeme, že si nám to sprijemnila tvojím moderovaním a tvojím talentom na krásne citáty dala aj na túto stránku.
    Zo srdca ďakujeme ❤️ , v mene celej Muránskej Zdychavy ?

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!