streda, 14 november 2018 11:22

Naša škola je plná majstrov Doporučený

Napísal(a) RNDr. Eva Vidová
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Školský rok 2018/2019 sa v ZŠ I. B. Zocha v Revúcej už od prvých mesiacov nesie v znamení úžasných víťazstiev. V októbri sme sa chválili úspechmi trojčlenného chlapčenského tímu, ktorý si vybojoval v cezpoľnom behu najprv titul majstrov kraja a následne na Majstrovstvách Slovenska v cezpoľnom behu žiakov vystúpil na striebornú priečku. Ondrej Rusnák (majster kraja), Janko Švonavec a Radim Bednárik svojimi výkonmi v neľahkých podmienkach prekonali tímy zo športových škôl a atletických oddielov nielen z Revúcej, ale aj z celého Slovenska.
Po návrate z jesenných prázdnin začiatkom novembra sme mohli blahoželať k úspechu nohejbalistom.

ra majstri DSC 1086 1   ra majstri DSC 1069 1

 

Chlapci na Majstrovstvách Slovenska v nohejbale juniorov získali hneď niekoľko medailových umiestnení. V kategórii trojíc si vybojovali striebro a bronz. V kategórii dvojíc boli zlatí David Zubák a Lukáš Zubák a striebro patrilo Máriovi Mušukovi a Igorovi Zubákovi. V kategórii jednotlivcov sa majstrom Slovenska za rok 2018 stal Igor Zubák. Tretí bol Lukáš Zubák, štvrtý Mário Mušuka a šiesta priečka patrila Dávidovi Zubákovi. Všetci chlapci trénujú a súťažia za Nohejbalový klub Revúca.

A to nie je všetko.

Sobota 10. novembra 2018 sa stala významnou nielen pre regionálnu politiku, ale aj pre nášho tretiaka – Timoteja Ladislava Koterbu. Na autodráhe v JEEM Martin získal Timo tri tituly majstra Slovenskej republiky do 10 rokov v kategóriách DTM, Gr. C a DTM Evo.

Chlapci, sme na Vás hrdí! Dokázali ste, že vo vašich hrudiach bije to pravé zocháčske srdce. Tešíme sa, že v našej malej škole s veľkým srdcom vyrastajú dobrí ľudia a výborní športovci.

ĎAKUJEME.

ra majstri 46153902 1a ešte čosi...

O tom, že u Zocháčov vyrastajú majstri, sa môžete presvedčiť aj na vlastné oči. Príďte sa pozrieť v sobotu, 17. novembra 2018, do areálu školy, predstavia sa vám majstri rôznych remesiel. Svojim spolužiakom, rodičom i hosťom budú prezentovať svoje zručnosti budúci majstri kováči, rezbári, šperkári, kuchári, cukrári, kožiari...

Aj takto chceme širokej verejnosti ukázať, že u nás – ZOCHÁČOV –

sme presvedčení, že prežívanie úspechu je tou najlepšou motiváciou. Nie každý môže byť vynikajúci žiak, ale každý môže byť v niečom dobrý. A preto našich žiakov podporujeme v rozvíjaní ich záujmov, oceňujeme ich malé i veľké úspechy, tešíme sa z ich osobného posunu. Proste, sme malá škola s veľkým srdcom, ktoré bije pre našich žiakov.

RNDr. Eva Vidová

 

Čítať 1288 krát Naposledy zmenené piatok, 16 november 2018 09:37

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!