sobota, 17 jún 2017 18:01

Zocháčom bolo v Škole v prírode v Bystrej fajn...

Napísal(a) Mgr. Ľubica Garlathyová
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Konečne nastal netrpezlivo očakávaný týždeň, v ktorom sa žiaci druhého, tretieho a štvrtého ročníka ZŠ I.B.Zocha zúčastnili pobytu v Škole v prírode. Počas piatich dní ( 5.6. - 9.6.2017) zažili neopakovateľné chvíle plné slnka, pohybu, beťárstiev, výletov, hier a športu v očarujúcom prostredí v Bystrej. Penzión Dúhový pstruh im poskytol okrem krásneho výhľadu na Chopok aj luxusné ubytovanie v moderne zariadených izbách s televízorom, chladničkou, kúpeľňou a WC. K dispozícii mali bazén, altánok na opekanie,

ihrisko. Neposlednou devízou bol bohatý program spojený s poznávaním blízkeho aj širšieho okolia. Deti potešil celodenný výlet do Lesníckeho skanzenu v Čiernom Balogu, jazda vláčikom Čiernohorskej železničky, návšteva konskej farmy AJAX s možnosťou jazdy na koni či návšteva strediska Horskej záchrannej služby s ukážkami ich činnosti.
Na výlete v Banskej Bystrici navštívili Hodinovú vežu a pamätník SNP. Nedali si ujsť ani krásy Bystrianskej jaskyne. Všetky zážitky, pocity a udalosti boli znásobené ideálnym počasím. Príjemné večery trávili deti v blízkosti penziónu na ihrisku, či na diskotéke alebo plávaním v bazéne.
V závere pobytu deti vypracovali projekty, v ktorých vyjadrili svoju spokojnosť a radosť z dní strávených v kruhu kamarátov v jednom z krásnych kútov Slovenska. Pobytom si upevnili svoje zdravie, utužili priateľské vzťahy a získali nové poznatky, skúsenosti, zážitky a vedomosti, ktoré budú využívať aj počas ďalších rokov.
Mgr. Ľubica Garlathyová

 

 

Čítať 1276 krát Naposledy zmenené sobota, 17 jún 2017 18:27

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!