piatok, 07 júl 2017 14:11

Slávnostné ukončenie školského roka 2016/2017 v ZŠ Jana Amosa Komenského

Napísal(a) vedenie ZŠ
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)
Helenka Slivenská.zo Základnej školy J. A. Komenského v  Revúcej na konci školského roku 2016/2017 prevzala Cenu riaditeľa školy. Helenka Slivenská.zo Základnej školy J. A. Komenského v Revúcej na konci školského roku 2016/2017 prevzala Cenu riaditeľa školy. Foto: archív ZŠ

Tak a je to za nami!
Školský rok 2016/17 sa stal minulosťou. Prípravu na vyučovanie a školské povinnosti vystriedajú chvíle oddychu. Tento rok bol pre Základnú školu J. A. Komenského   Revúcej mimoriadny úspešný. Žiaci školy dosiahli  skvelé úspechy aj v rámci Slovenska či už na poli športovom, v jazykových aj v recitačných súťažiach. Celkovo sme posledný školský deň počas slávnostného ukončenia roka  udelili 168 pochvál riaditeľom školy a 42 žiakom sme udelili knižné odmeny. 

Najvyššie ocenenia školy pre končiaci školský rok 2016/2017 získali nasledovní žiaci:

"Absolvent školy " - Katarína Regendová a Petra Mladšia.

" Reprezentant školy" - Roman Krokavec, Ariana Fumero - Diaz a členovia súťažného družstva Detskej P -T -S Nina Natália Vavreková, Tamara Molentová, Lucia Ďurišková, Kornélia Chlebušová, Martin Siman, Milan Smolko, Miroslav Ferenc, Šturmankin.

"Cena riaditeľa školy" - Helenka Slivenská.

Všetkým oceneným srdečne blahoželáme.

Poďakovanie patrí pedagógom aj nepedagogickým pracovníkom školy za obetavú prácu, rodičom aj žiakom. Ďakujeme priateľom školy, sponzorom a tiež zamestnancom nášho mesta a vedeniu nášho mesta za pomoc a podporu počas školského roka 2016/2017. Bez vzájomnej spolupráce by sme sa nedokázali posúvať ďalej. 
Všetkým prajeme príjemné prázdniny a oddych venovaný načerpaniu nových síl.
Dovidenia v septembri.

Vedenie ZŠ

 

Čítať 2259 krát Naposledy zmenené piatok, 07 júl 2017 14:38

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!