pondelok, 23 október 2017 10:45

Oslava športu - Športový maratón Základnej školy J. A. Komenského v Revúcej

Napísal(a) ZŠ
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Skvelí ľudia, príjemná atmosféra, bojovné výkony, radosť z pohybu, slniečko ako na objednávku..., takto môžeme opísať jesenný Športový maratón Základnej školy J. A. Komenského v Revúcej. Bol to deň, ktorým sme chceli spoločne osláviť a ukončiť super športový rok našej školy, rok v ktorom sme rozbehli atletiku v našom meste, rok v ktorom naši žiaci dosiahli fenomenálne športové úspechy, rok v ktorom sme rozhýbali našich žiakov i rodičov.

Celý športový areál školy sa zaplnil všetkými, ktorí chceli venovať jeden z posledných slnečných voľných dní pohybu, športu, oslave a podpore Základnej školy J. A. Komenského.
Mladí aj starší športovci si mohli zmerať svoje sily v celom rade tradičných, aj nie celkom tradičných športov – turnaj vo volejbale a florbale, beh na 600 m, beh na 1000 m, chôdza na 1000 m, minigolf, stolný tenis, badminton, prekážková atletická dráha, kolobežková dráha, hod vortexom, hod oštepom, kop na bránu a mnoho iných.

Po úžasných športových výkonoch čakala na prítomných skvelá jesenná kotlíková kapustnica a pre najmenších sladké gofry. Všetci športovci si odniesli prekrásne, veľké, sladké perníkové medaily a a najlepší športovci i ceny, ktoré si vybojovali počas športového zápolenia. Záver úspešného športového dňa patril tradičnej tombole, ktorej sa mohli zúčastniť všetci aktívne zapojení mladí aj starší športovci. Odniesli si darčekové koše a poukážky na nákup výpočtovej techniky.

Veríme, že sa nám podarilo prebudiť športového ducha v každom, kto prišiel a krásnu slnečnú sobotu venoval športu. O tom nám išlo. Veríme, že každým rokom bude počet športovcov a tiež priaznivcov športu a našej školy narastať.

Ďakujeme našim sponzorom p. Budziňákovej, p. Ferdinandymu a Rodičovskému združeniu pri našej ZŠ.
Poďakovanie patrí tiež všetkým, ktorí sa našej oslavy športu zúčastnili a všetkým, ktorí tento krásny deň pripravili .
Ďakujeme prežili sme spolu úžasný slnečný deň.

FOTOGALÉRIA  

https://photos.app.goo.gl/KnUSbr2fZuov61t22

 

 

Čítať 1307 krát Naposledy zmenené pondelok, 23 október 2017 18:02

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!