nedeľa, 10 apríl 2011 19:14

Nižná Slaná síce prišla do Drnavy, ale gólovú kanonádu na ihrisku prežili iba do 25. minúty Doporučený

Napísal(a) HcKosic_19
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Drnava - Nižná Slaná 5:0 (nedohrané), góly: J. Kovács 4, Fábián, ŽK: F. Kovács. Hostia z Nižnej Slanej vycestovali na futbalový zápas 19. kola II. triedy do Drnavy len siedmi a scenár tohoto zápasu bol hneď v tom momente, ako došli na miesto činu, predvídateľný. Diváci slušne zaplnili tribúnu, lebo boli zvedaví na svojich miláčikov ako zahrajú prvýkrát na domácom ihrisku. Môžeme povedať, že predčasný odchod hostí z ihriska bol neférový nielen voči športovej etike, divákom, ale aj voči organizátorom. Ale čo sa dá robiť, toto je okres Rožňava.
Hostia od začiatku boli ako prinklincovaní ku vlastnej bráne, prehustili pokutové územie a ťažko sa tam Drnava presadzovala. V 11. minúte

pretrhol smolu Fábián, ktorý posunul loptu do siete po jej odrazení sa od tyčky. Predtým ešte dva razy trafili Drnavčania konštrukciu brány, a preto "do tretice všetko dobre" platilo opäť. Štvrtýkrát zvonila tyč po rohu F. Kovácsa, keď Petro dobre mieril hlavou. Od 15. do 23. minúty bol zápas o jednom strelcovi. Dorastenec Ján Kovács štyrikrát zaťažil konto hostí. Góly mu vypracovali Fábián a jeho brat F. Kovács. Ako z komédie bol moment z 25. minúty hostia faulovali domáceho Petra a pritom sa im zranil hosťujúci hráč a keďže stav hráčov hostí klesol pod sedem, preto bol rozhodca Gallo nútený ukončiť zápas.
Zostava Drnavy: Zakhar - Garaj, Búlik, R. Kovács - Bukovič, Mázik, Petro, Emödi - J. Kovács, Fábián, F. Kovács.
HcKošice_19

{jcomments on}

Čítať 2389 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:32

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!