pondelok, 30 máj 2011 15:39

Prečo rozhodca Farkaš bezohľadne odpískal dve minúty pred koncom za faul pred šestnátkou pokutový kop proti hosťom? Doporučený

Napísal(a) Miloš Leng
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Dedinky – Rožňavské Bystré 2:1 (0:1). Po niekoľkoročnej pauze Bystrania cestovali na majstrovský zápas 26. kola II. triedy do Dediniek, ktoré vlani vypadli z 1. triedy. Od začiatku zápasu boli Bystrania lepším mužstvom, prevyšovali domácich hlavne lepšou kombinačnou hrou a lepším pohybom. Do streleckých pozícií sa však dostávali ťažko, a keď zakončovali, strely boli nepresné. Domáci mali v 1. polčase jednu dobrú šancu, no Máťaš strelu domácich chytil. V 32. minúte centrovanú loptu Janka Urbana dobre trafil Tomko a krížnou strelou k žrdi dal vedúci gól Bystranov. 0:1 O 5. minút neskôr z dobrej pozície Čapó nezakončil najlepšie loptu.
Do druhého polčasu nastúpili domáci bojovne naladení.

Zlepšili svoj pohyb, pritvrdili a svojou agresívnou hrou začali mať navrch. Na jeden tvrdý zákrok doplatil aj Urban, čo tiež ovplyvnilo ďalší priebeh hry. Bystrania, naopak, čiastočne spokojní s výsledkom, už takou aktivitou nevynikali. Napriek tomu sa v dobrej šanci ocitol Minčík aj Urban. Domáci tiež dobre útočili. Najskôr domáci hráč netrafil hlavou prázdnu bránu, no v 72. minúte tečovaná strela spoza 16-ky znamenala vyrovnanie. 1:1. Po tomto góle sa Bystrania opäť vzchopili a hlavne z rohových kopov robili závary v domácej 16-ke. Ale ani nastrelená lopta do žrde Lengom, nevošla do brány. V závere, keď obidve mužstvá chceli strhnúť víťazstvo na svoju stranu, Krága pred 16-kou fauloval domáceho útočníka, za čo rozhodca Farkaš bezohľadne odpískal penaltu, ktorú domáci 2 minúty pred koncom premenili.2:1. Pred vyše 100 divákmi rozhodoval Farkaš st.
Zostava Rožňavského Bystrého: Máťaš, Krága, Valent, Leng, Galata, Rusnyák, J. Urban ml., Dorkin, Čapó, Minčík, Tomko. Striedal Urban st.
Miloš Leng
Poznámka: Zápas na jeseň Rožňavské Bystré - Dedinky 8:1.

{jcomments on}

Čítať 2383 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:39

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!