streda, 22 apríl 2015 22:21

Rozhovory s aktérmi uplynulého futbalového kola

Napísal(a) Štefan Tomášik
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

rv dobsina futbal 1aAdrián Szaniszló o zápase Bohúňovo – Dlhá Ves:   
Hostia začali nebojácne a hneď v úvode hlavička Kövesdiho minula bránu. O pár minút opäť pohrozili hostia, ale vo vyloženej šanci minuli. Po úvodných 15 minútach tlaku hostí sa z neho vymanili domáci a prebrali iniciatívu v strede poľa. Hostí ohrozovali len zo štandardných situácií. Priamy kop Illésa letel ponad, hlavička Demetera nemala presnosť. 
V druhom polčase sa do útoku dostal Szaniszló so zámerom vyhrávať nakopávané lopty. Paradoxne hostia sa po rohu sa dostali do vedenia. Na druhej strane hlavička Szaniszla minula opustenú bránu. Následne Švajko nastrelil na čiare brániaceho hráča. Veľkú šancu spálil Doboš. 
Domáci mali množstvo šancí, hostia hrozili už len z protiútokov. Šance však zahodili. Za domácich sa nepresadili postupne Szaniszló, Antony, Pál Balázs a dvakrát Kulik. Tento zápas sa, ale musel páčiť divákom pre prelínanie šancí na oboch stranách. Zápas skončil 0:1, skóre mohlo byt oveľa vyššie. 

BOHÚŇOVO: M. Ferencz – R. Doboš, F. Demeter, R. Kulik, K. Illés, R. Kováč, N. Švajko, D. Csík (46. A. Szaniszló), L. Kovács, P. Pál Balázs, T. Antony. 

DLHÁ VES: G. Pómaj – P. Mičinský, M. Makkai, G. Ferdinand, Cs. Flander,

G. Beke, N. Csótó (46. Zs. Mezei), V. Ferdinand, N. Kövesdi (90. M. Jakubecz), P. Péntek (80. L. Novák ml.), A. Örvös. 

Komentár trénera Rož. Bystrého Miloša Lenga k posledným 3 kolám

Po prvom jarnom zápase a domácej prehre s Dedinkami, sa chlapci v druhom zápase s Vlachovom konečne ukázali v dobrom svetle. Podali veľmi dobrý kolektívny výkon. Počas celého zápasu im nechýbalo patričné nasadenie, bojovnosť, ochota behať a zabojovať jeden za druhého. K tomu každý pridal trochu svojho futbalového kumštu. Taktiež sa nám podarilo premieňať vypracované šance, čo sa prejavilo aj na výsledku. V Jablonove chlapci zopakovali dobrý výkon, opäť nechýbala bojovnosť a nasadenie. Domáci Jablonov však nechcel len tak ľahko pustiť doma body a tiež hral na doraz. Pri troche šťastia sme mohli zápas doviesť do víťazného konca, no naša koncovka nebola tentoraz taká úspešná. Tiež nám chýbal neuznaný gól z prvého polčasu. Verím, že chlapci budú pokračovať v podobných výkonoch aj v ďalších zápasoch.

FK Krásnohorské Podhradie zvíťazilo v Turni nad Bodvou

Ladislav Jobbáď: V nedeľu sme v Turni myslím si zvíťazili zaslúžene aj keď nás trápi dosť veľká maródka. V Dobšinej očakávam obojstranne behavý futbal. Uvidíme na koho sa viac usmeje šťastie.

Výhra Gemerskej Hôrky na pôde súpera

Zsolt Ištók: Víťazstvo hostí je zaslúžené. Naviac sme nepremenili 2 tutovky. Domáci síce útočili, ale šance si nevytvorili.

 

Hráč Jablonova n/T. Alfonz Viszlay o remíze s Rožňavským Bystrým

Do zápasu sme išli s cieľom vyhrať. Nepremenili sme 3 šance a aj penaltu, hostia boli efektívnejší. Po vylúčení Pálla sa hra vyrovnala. Najväčším problémom mužstva je premieňanie šancí. Sme mužstvo, ktoré môže prehrať alebo vyhrať s každým súperom. Počas posledných piatich rokov odišli z mužstva kvalitní hráči ako napr. Strama, Bodnár a Gamba, za ktorých náhrady neprišli. Dorastenci v mužstve dospelých ešte zbierajú skúsenosti.

MFK Dobšiná pred zápasom s Krh. Podhradím

rv dobsina futbal 1Róbert Gotthardt: S Krh. Podhradím to bude ťažký zápas, majú kvalitné mužstvo, čo vidieť aj na ich postavení v tabuľke. Naše mužstvo by doma nemalo strácať body, takže určite urobíme všetko pre to, aby sme vyhrali. Bude to ťažký zápas a derby ešte obzvlášť. Máme mladé mužstvo, ale keď sa správne motivujeme, vieme poraziť aj silných súperov, ako tomu bolo na jeseň s FK Geča. Minulú sezónu sme Krh. Podhradie doma porazili 1:0, bral by som taký výsledok aj teraz.

Čítať 2048 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:44

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!