×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/futbal/2013/bystre/pojeseni
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/futbal/2013/bystre/pojeseni
streda, 07 november 2012 10:38

Účinkovanie futbalistov TJ Baník Rožňavské Bystré v jesennej časti I. triedy, ročníka 2012/2013 Doporučený

Napísal(a) Miloš Leng
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Druhý rok pôsobenia futbalistov TJ Baník Rožňavské Bystré v I. triede OM Bystrania nadviazali na dobré výkony z minulého ročníka. Svoj cieľ, ktorý si v lete vytýčili, umiestnenie do 5. miesta na konci súťaže, zatiaľ plnia. Už prvý „majstrák“ na Dedinkách potvrdil tieto ciele a Bystrania tu zaslúžene vyhrali 0:2.
V 2. kole sa súper z Brzotína nedostavil na zápas a hneď bolo každému jasné, že Brzotínčania budú mať problémy aj v ďalších zápasoch.

Nasledujúci zápas v Drnave tvrdo platili za chyby v obrane a prehrali 5:0. O týždeň nato Bystrania vyprevadili Jablonov nad Turňou vo svojom domácom zápase s výsledkom 4:0, keď mal svoj veľký deň Ján Gonos, ktorý strelil súperovi 3 góly. O týždeň neskôr sa v Krh. Dlhej Lúke nestihli Bystrania zregenerovať po Dni obce a odviezli si štvorgólovú nádielku. V 6. kole potom zdolali húževnatý Hrhov 3:0. V ďalšom kole v Slavošovciach potvrdili dobrou hrou a krásnymi gólmi Šimona a Minčíka svoje ambície a vyhrali 1:2. Snaživí Vlachovčania v 8. kole svojou odvážnou hrou hlavne v druhom polčase takmer uhrali v Bystrom dobrý
výsledok, no neuspeli. 5:3. V derby zápase v Rudnej potešili kvalitnou hrou a výsledkom
















všetkých svojich priaznivcov 0:4! Vo veľmi dobrom zápase doma s Betliarom ťahali za kratší koniec, no k remíze nemali ďaleko. 2:3. Túto domácu prehru si však Bystrania plne vynahradili v ďalšom zápase v Bohúňove, kde boli opäť lepším mužstvom a zaslúžene zvíťazili 1:3. V 12. kole prišiel do Bystrého opäť húževnatý súper z Dlhej Vsi, no bez útočnej sily. Preto stačil domácim na výhru aj jeden gól. 1:0 Posledné kolo vo Vyšnej Slanej so silným súperom Bystrania nezvládli a prehrali 4:0. V predohrávke jarného kola si chlapci schuti zastrieľali a rozdrvili Dedinky 7:3.
Štvrté miesto pred jarnými odvetami je veľmi lichotivé a myslím, že celá tabuľka odráža momentálnu silu mužstiev. Počas celej jesennej časti všetci hráči pristupovali k tréningom no hlavne k zápasom zodpovedne, čo je vidno aj na umiestnení. Je ťažko vyzdvihnúť jednotlivcov, pretože všetci ťahali za jeden povraz. Napriek zraneniam, ale aj pracovným povinnostiam niektorých hráčov bolo veľakrát ťažko spraviť zostavu, no každý kto nastúpil odviedol maximum. Oproti minulému ročníku sa určite zlepšila bojovnosť a nasadenie. Je potrebné sa naďalej zlepšovať po technickej stránke a v koncovke. Do mužstva veľmi dobre zapadli hráči, ktorí prišli v lete na hosťovanie - Ján Gonos a Peter Šimon, ktorý sa však v zranil v Slavošovciach a musel ďalšie zápasy pauzovať. Verím, že po úspešnej prvej polovici ročníka budeme na jar pokračovať v nastúpenom trende a naďalej priťahovať fanúšikov na naše zápasy. Za dobrú reprezentáciu obce patrí poďakovanie celému tímu.
Tréner Ľubomír Gallo mal k dispozícii týchto hráčov: Koncz, Ján Gallo, Jaro Gallo, Kuchta, Valent, Dorkin, Šimon, Ján Gonos, Čapó, Leng, Ján Urban st., Ján Urban ml., Minčík, Tomko, Ujházi, Péter, Galata.

Prehľad výsledkov a gólov dosiahnutých v jeseni 2012:

1.   Dedinky - Rožň. Bystré 0:2 (0:1), J. Urban ml., Šimon
2.   Rožň. Bystré - Brzotín 3:0 kontumačne
3.   Drnava - Rožň. Bystré 5:0 (2:0)
4.   Rožň. Bystré - Jablonov nad Turňou 4:0 (2:0), J. Gonos 3, Šimon
5.   Krh. Dlhá Lúka - R. Bystré 4:0 (2:0)
6.   Rožň. Bystré - Hrhov  3:0 (2:0), Šimon, Minčík, Leng
7.   Slavošovce - Rožň. Bystré 1:2 (0:2), Šimon, Minčík
8.   Rožň. Bystré - Vlachovo 5:3 (3:0), Dorkin, Krága, Leng, Urban ml.,  vlastný
9.   Rudná - Rožň. Bystré 0:4 (0:3), Urban ml. 2, Minčík, Čapó
10. Rožň. Bystré - Betliar 2:3 (2:3). Tomko, Urban ml.
11. Bohúňovo - Rožň. Bystré 1:3 (0:2), Urban ml., Dorkin, Tomko
12. Rožň. Bystré - Dlhá Ves 1:0 (0:0), Urban ml.
13. Vyšná Slaná - Rožň. Bystré 4:0 (1:0 )
14. Rožň. Bystré - Dedinky 7:3 (4:1), Čapó 2, Dorkin, Urban ml., J. Gonos, Jaro Gallo, Minčík

Strelci: Urban ml. 8, Šimon, Minčík, J. Gonos po 4, Dorkin, Čapó po 3, Tomko, Leng po 2, Jaro Gallo, Krága po 1.

Miloš Leng,
predseda TJ Baník Rožňavské Bystré

              TABUĽKA I. TRIEDY PO 14. KOLE ZOSTAVENÁ ZO ZÁPASOV HRANÝCH
                                            DOMA                                                           VONKU
 














{gallery}futbal/2013/bystre/pojeseni{/gallery}
{jcomments on}

Čítať 2354 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:54

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!