nedeľa, 21 august 2011 18:41

Spravodlivá remíza v Čoltove viac povzbudila hráčov z Jovíc Doporučený

Napísal(a) Matúš Sopócy
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Čoltovo - Jovice  2:2 (1:0), R: Šofranko, DZ: Gonos. V nedeľu 21. augusta 2011 cestovali futbalisti Jovíc do Čoltova na prvý majstrovský zápas II. triedy v novom súťažnom ročníku s cieľom uhrať dobrý výsledok. Zápas mal výkop o 10.30 hod., čo malo za následok, že Jovičania sa len veľmi ťažko pozbierali na zápas. Úvodných 10 minút sa hralo prevažne medzi 16-ami. Vzruch priniesla až nakopnutá lopta pred 16-ku a domáci hráč sa rútil na brankára hostí. Ten závahal, nevybehol včas a domáci sa ujali vedenia 1:0. Neskôr mohol skóre vyrovnať hráč hostí, ale z dobrej pozície mieril vysoko nad bránu. Domáci hráči sa prezentovali rýchlymi brejkmi a neraz

prekonávali obranu hostí. Po jednej takejto akcii sa dostal pred bránu domáci hráč, ale jeho strelu ešte stihol brankár vytlačiť končekmi prstov. Neskôr sa jeden z domácich hráčov rútil opäť sám na bránu, ale tentoraz brankár hostí jeho strelu zachytil nohami.
Druhý polčas sa niesol v podobnom duchu ako ten prvý. Domáci stále hrozili, ale nevedeli sa presadiť. Obrovskú šancu mal domáci hráč, keď sa ocitol  sám pred brankárom, ale ten jeho kľučku vystihol a chytil mu loptu spred nôh. Onedlho sa situácia zopakovala. Domáci hráč  sa ocitol zoči-voči brankárovi Jovíc, ten ešte loptu vyrazil, ale lopta mierila pomaličky do brány. Jovický obranca ešte stihol loptu vykopnúť spred brány, ale tá sa  dostala k hráčovi Čoltova a ten už nemal problém dostať loptu do bránky 2:0.
Posledných 15 minút však patrilo  jednoznačne Jovičanom. Najprv hosťujúci hráč strelou po zemi znížil na 2:1 a 5 minút pred koncom sa dočkali Jovičania aj vyrovnávajúceho gólu. Podľa priebehu zápasu je asi remíza zaslúžená, keď úvod patril Čoltovu a naopak záver lepšie zvládli Jovičania. S bodom boli hostia spokojní a už sa tešia na ďalší zápas, ktorý odohrajú o týždeň v Honciach.
Matúš Sopócy

Ostatné zápasy II. riedy 1. kola: Dedinky - Honce 5:1, Rožňava B - Štítnik B 4:1, Kečovo - N. Slaná 2:0, Rakovnica - Ml. Brzotín 3:1, Plešivec - Pača 1:3.   

 













Zápasy 2. kola 27.8.2011 16.00 hod:
Honce - Jovice
Štítnik B - Čoltovo
Nižná Slaná - Rožňava B
Pača - Kečovo
Ml. Brzotín - Plešivec
Dedinky - Rakovnica.

{jcomments on}

Čítať 2169 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:48

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!