sobota, 14 marec 2020 20:06

Cineama 2020 - regionálne kolo filmárskej súťaže pre okres Rožňava Doporučený

Napísal(a) A. Kleinová
Ohodnotiť túto položku
(1 Hlasovať)
Gemerské osvetové stredisko (GOS), kultúrne zariadenie Košického samosprávneho kraja, vyhlasuje regionálne kolo celoštátnej súťažnej prehliadky amatérskej filmovej tvorby Cineama 2020 pre okres Rožňava. Súťaž vyhľadáva talentovaných tvorcov, rozvíja ich kreativitu a poskytuje možnosť prezentácie a konfrontácie v oblasti vizuálneho umenia.
Zapojiť sa môže každý autor filmového diela v zmysle propozícií uverejnených na stránke vyhlasovateľa - Národného osvetového centra (NOC), bez vekového, či tematického obmedzenia.
Vítané sú všetky žánre od minútového, animovaného filmu, videoklipu, 2020 03 23 cineama 2020 regionalne kolo plagataž po hraný, dokumentárny film, či reportáž. Všetky v limite do 20 minút. Registrovať sa do súťaže je potrebné do 23. 3. 2020 elektronicky na webe NOC: http://www.nocka.sk/prihlasovanie/formulare/prihlasenie/cineama/ chcem sa prihlásiť. 
„Organizáciou súťaže vytvárame priestor na vyhľadávanie talentovaných tvorcov a rozvoj ich nadania a technickej zdatnosti v oblasti amatérskej filmovej tvorby," uviedla za GOS Anežka Kleinová a dodala: „O tom že sa nám v tejto oblasti darí, svedčia každoročné ocenenia Rožňavčanov na celoslovenskej úrovni súťaže."
 
A. Kleinová
Čítať 1073 krát Naposledy zmenené sobota, 14 marec 2020 20:38

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!