piatok, 12 máj 2017 13:12

Revúcke prababičky, babičky, matky a pozvaní hostia si pripomenuli a spoločenským podujatím oslávili Deň matiek Doporučený

Napísal(a) Gejza Fabian
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

V stredu 10. mája 2017 popoludní sa v Mestskom dome kultúry v Revúcej zišli rôzne generácie žien - prababičky, babičky, matky a pozvaní hostia, aby si všetci pripomenuli a spoločenským podujatím oslávili Deň matiek, ktoré zorganizovali Základná organizácia JDS Revúca v spolupráci s Mestom Revúca a MsKS Revúca.
Oslavy Dňa matiek moderoval Ing. Igor Hock, ktorý privítal všetkých prítomných a pozvaných hostí. Slávnostný príhovor mal viceprimátor Ing. Július Buchta.

Symbolické kytice boli odovzdané predsedníčke Okresnej organizácie JDS pani Mgr. Homoliakovej a primátorke mesta pani MVDr. Cireňovej. 
V kultúrnom programe vystúpili deti z materských škôl Clementisova, Sládkovičova a Katolícka materská škola. Na záver vystúpila mužská časť spevokolu "Úsvit". Po kultúrnom programe pre členov ZO JDS v Revúcej a hostí bolo pripravené občerstvenie v spoločenskej miestnosti "Alfa". Poslanec Banskobystrického samosprávneho kraja MVDr. Ján Šeševička obdaroval matky karafiátom.
Gejza Fabian

 

 

Čítať 1448 krát Naposledy zmenené pondelok, 15 máj 2017 20:37

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!