piatok, 03 máj 2013 22:29

Deviataci debatovali s bankovým lektorom o študentských pôžičkách Doporučený

Napísal(a) Andrea Tokárová
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

V piatok 3. 5. 2013 zavítal do ZŠ I. B. Zocha v Revúcej lektor Slovenskej bankovej asociácie Bc. Marián Mikluš, ktorý deviatakom porozprával o všetkom, čo súvisí s otvorením študentského účtu. Žiaci sa dozvedeli aj o medzinárodnej karte Euro<26 a jej výhodách. Tiež mali možnosť dozvedieť sa o študentských pôžičkách, o tom, čo všetko so sebou študentský účet prináša, aké sú jeho výhody, aké obmedzenia a ako sa s ním narába. Keďže táto téma je pre deviatakov, z ktorých sa

mnohí od septembra ocitnú na stredných školách mimo svojho bydliska mimoriadne aktuálna, nebola núdza o množstvo otázok.

Prednáška a následná beseda prebehla vďaka tomu, že Základná škola Ivana Branislava Zocha v Revúcej je zaradená do programu Viac ako peniaze neziskovej organizácie Junior Achievement Slovensko, nad ktorým má patronát Slovenská banková asociácia a v škole majú žiaci ôsmeho a deviateho ročníka samostatný predmet venovaný praktickým financiám.  

 Mgr. Andrea Tokárová

{jcomments on}

 

Čítať 2105 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:13

1 komentár

  • Odkaz na komentáre Pôžička Online pondelok, 29 október 2018 13:19 Napísal(a) Pôžička Online

    Našiel som tento článok a aj keď už je trošku staršie, potrebujem zareagovať. Je škoda, že pôžičky pre študentov sú tak ťažko dostupné. Mladý študenti si jednoducho potrebujú požičať a to i častokrát nielen na učenie a vzdelanie ako také ale aj na empirické vzdelávanie ako na cestovanie. Pôžičky by tak mali byť jednoduchšie a štát by mal požičiavať lepšie a vytvoriť systém online pôžičiek. Kedy by si študent požičal jednoducho cez internet a nemusel by fyzicky vypisovať stovky formulárov.

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!