streda, 04 november 2015 16:03

Seniorom odborníci poradia ako sa brániť proti nekalým praktikám nebankových subjektov

Napísal(a) L. Fabián
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

jds logo 1Občianske združenie Seniorské informačné centrum v spolupráci s Okresnou organizáciou JDS Rožňava si Vás dovoľuje pozvať na stretnutie a prednášku k projektu „Vytvorme bezpečie pre seniorov“, ktoré sa bude konať 7.12.2015 o 14.00 hod. v priestoroch starej radnice v Rožňave.
Témou bude obrana občanov pred úžerou a úžerníckymi praktikami nebankových subjektov, ako sa brániť proti nekalým praktikám nebankových subjektov a následným exekúciám a ako sa brániť proti nekalým praktikám podomových predajcov.

Ako hostia vystúpia: štátna tajomníčka Ministerstva spravodlivosti SR JUDr. Monika Jankovská, riaditeľ odboru prevencie kriminality kancelárie Ministra vnútra SR Ing. Jozef Halcin.
Program: 1. zahájenie a privítanie prítomných, 2. príhovor riaditeľa Seniorského informačného centra o.z., 3. naša práca, projekty a úspechy, 3. oboznámenie verejnosti s cieľom projektu Vytvorme bezpečie pre seniorov
5. prednášky hostí, 4. diskusia, rozdávanie materiálov a bezpečnostných pomôcok, 5. záver a osobné stretnutia /riešenia vašich konkrétnych prípadov/.
Tešíme sa na Vašu účasť!

Mgr. Ladislav Fábian, Miroslav Bertovič

 

 

Čítať 6428 krát Naposledy zmenené streda, 04 november 2015 17:06

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!