streda, 09 november 2016 11:04

Medailón osobnosti Gemera – Ďuri Nagy

Napísal(a) Dana Lacková
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)
Juraj Nagy - predseda združenia Gemerských remeselníkov Juraj Nagy - predseda združenia Gemerských remeselníkov GOS Rožňava

Vo štvrtok, 17. novembra 2016 o 18.00 hodine predstaví Gemerské osvetové stredisko v Rožňave druhý z trojice rozhovorov nesúcich názov "Medailón osobnosti Gemera“. Nový typ podujatia ponúka divákom v živej, bezprostrednej diskusii stretnutie s mimoriadnymi osobnosťami nášho regiónu, ktoré svojím životom a svojou prácou ovplyvnili nielen životy iných ľudí, ale i celých spoločenstiev.

„Ústredným hosťom druhého večerného rozhovoru v Dome tradičnej kultúry Gemera bude pán Juraj Nagy. Poslanec Košického samosprávneho kraja, predseda združenia Gemerských remeselníkov a hlavne človek plný energie, optimizmu a životnej sily,“ povedala nám Dana Lacková z Gemerského osvetového strediska. Večerný moderovaný rozhovor s hosťom bude sprevádzať hudobná produkcia rožňavského klaviristu Arpáda Farkaša. Atmosféru podujatia spestrí výstava obrazov „Folklór mojimi očami“, amatérskej výtvarníčky Moniky Vozárovej z Dobšinej. 

Sviatočný „Medailón osobnosti Gemera“ ponúkne divákom nielen osobné stretnutie s človekom, ktorý silou svojej vôle zmenil osud, ale aj bezprostredný kontakt s gemerským umením.
Podujatie Gemerského osvetového strediska v Rožňave je podporené z verejných zdrojov Fondu na podporu umenia. Vstup voľný.

 

Čítať 1971 krát Naposledy zmenené štvrtok, 10 november 2016 09:04

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!