pondelok, 18 jún 2018 12:20

V Štítniku dobrovoľní hasiči pripravili IX. ročník Memoriálu Kolomana Holéczyho a Pohár predsedu ÚzO DPO SR Rožňava Doporučený

Napísal(a) M. Terrai
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Dňa 26.5.2018 sa uskutočnil v Štítniku už po 9-ty raz Memoriál Kolomana Holéczyho, súťaž dobrovoľných hasičov, kde si spomíname na predchodcu a územného veliteľa pána Kolomana Holéczyho. Na začiatku nás privítal starosta obce pán Ladislav Belányi a predseda ÚzO DPO SR Rožňava pán Marián Kapusta. Tento rok sme v rámci tejto súťaže urobili aj súťaž o Pohár predsedu ÚzO DPO SR Rožňava. Prípravy pre uskutočnenie súťaže boli v plnom prúde, pomáhal každý člen, za čo im ďakujeme. Občerstvenie pre súťažiacich, hostí, ale aj rozhodcov, pripravoval samotný syn pána Kolomana Holéczyho a niekdajší predseda vtedajšieho Okresného výboru DPO SR Rožňava pán Ladislav Holéczy. Obed bol chutný, všetci sme si pomaškrtili a boli spokojní.

Súťaž prebehla za účasti 6 mužských hasičských družstiev, 1 ženského a jedného dorasteneckého. Útoky sme robili na spôsob hurá systém, na dve základne.
Ďakujem dorastencom z DHZ Gemerská Poloma, že sa zapojili do tejto súťaže a začali trénovať, a určite ich bude príjemné sledovať aj do ďalších súťaží a reprezentáciu okresu Rožňava. Po uskutočnených útokoch sme pristúpili k vyhodnoteniu a odovzdaniu pohárov.
Ďakujem všetkým za disciplinovanosť pri súťažiach a za odvedene útoky, ktoré boli zdolané bez úrazu. Veríme, že všetci súťažiaci boli spokojní. Výhercom blahoželáme.

Mgr. Michal Terrai,
tajomník ÚzO DPO SR Rožňava

 

Čítať 1663 krát Naposledy zmenené pondelok, 18 jún 2018 21:09

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!