pondelok, 02 júl 2012 10:36

Hviezdne letné kino v Rožňave svoju štvrtú sezónu začína 4. júla 2012 Doporučený

Napísal(a) Anežka Kleinová
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Leto je tu,  začínajú prázdniny. Mnohí si  možno kladú otázku, čo s voľným časom počas letných večerov? Pokiaľ ste v blízkosti Rožňavy, tak majte na pamäti, že na rožňavskej hvezdárni (Lesná 1, Rožňava) bude opäť  príjemne, romanticky a vzrušujúco veselo. Ponúkame vám zábavu, slnko, more, smiech i strach, exotiku..., a to všetko na filmovom plátne.
Kino začíname netradične v stredu 4. júla 2012 po zotmení o 21.00 hodine animovaným príbehom Hore (UP) oceneným dvomi Oscarmi - ako najlepší animovaný film roku 2009 a za hudbu k filmu, ktorej autorom je Michael Giacchino. Film je inšpirovaný klasickou dobrodružnou knihou „The Lost World“ (Stratený svet) od Sira Arthura Conana Doyla. O

dobrodružstvo, zábavu, ale aj životnú múdrosť a emócie bude postarané!
Gemerské osvetové stredisko v spolupráci s amatérskym filmovým klubom Gemerfilm  vás počas leta srdečne očakáva každý štvrtok po zotmení v areáli rožňavskej hvezdárne, kde po projekcii filmu budete mať možnosť  profesionálnymi ďalekohľadmi pozorovať oblohu a  pokochať sa vesmírnym divadlom, ktoré vám ponúka letná nočná obloha.
A smelo so sebou priveďte aj svojich domácich miláčikov - áno, aj partnerov - ale tiež psíkov, pretože areál hvezdárne je "dogfriendly".
Projekt Hviezdneho kina sa podarilo zrealizovať vďaka finančnej podpore Nadácie INTENDA. Vstupné: 1 €  (prípadne Kultúrny poukaz)
Anežka Kleinová

Čítať 2093 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:20

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!