štvrtok, 07 november 2013 14:01

Jedinečný filmový festival zimných dobrodružstiev a adrenalínových športov

Napísal(a) ak
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Filmový festival Tierra SNOW FILM FEST je celovečerné premietanie špičkových filmov plných extrémneho lyžovania, zimného lezenia, skialpinizmu a ďalších extrémnych zážitkov a športov. V októbri a novembri 2013 si môžu diváci v 180 mestách ČR a SR, od Chebu až po Humenné, pozrieť najlepšie zimné filmy uplynulej sezóny domácej i zahraničnej produkcie.
Filmová prehliadka Tierra SNOW FILM FEST (SFF) je počtom miest konania najrozšírenejší športový či outdoorový filmový festival v Česku aj na Slovensku. Hlavným organizátorom je OZ Hedvábná stezka.
"Potešil nás veľký záujem zo strany divákov, keď sme pred rokom pripravili filmový festival s podobným tematickým zameraním. Preto sme radi, že môžeme najlepšie filmy uplynulej sezóny ukázať v Rožňave aj teraz“ uvádza organizátorka premietania Anežka Kleinová a dodáva: "Hlavný program je zostavený z úspešných filmov, ktoré získali celý rad ocenení na zahraničných filmových festivaloch. Aj v tomto ročníku je pre divákov pripravená anketa o najlepší film festivalu spojená s možnosťou získať hodnotné športové ceny. Pre návštevníkov sme pripravili aj výstavu fotografií rožňavčana Štefana Šmelka, ktorá

bude sprístupnená v Galérii Baníckeho múzea do konca novembra.“

V Rožňave festival pripravilo Gemerské osvetové stredisko a filmový klub Gemerfilm. Priestory Galérie (Námestie baníkov 25) poskytlo Banícke múzeum v Rožňave. Premietanie sa uskutoční 8. novembra 2013 (piatok) od 18.00 hod. 
Vstupné: 2 € (prijímame aj kultúrne poukazy).

 

Čítať 3062 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:22

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!