×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/obsah/jelsava/zbor
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/obsah/jelsava/zbor
sobota, 23 november 2013 18:15

Záujem o jedinečný filmový festival zimných dobrodružstiev a adrenalínových športov

Napísal(a) OCVK Jelšava
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Jedinečný SNOW FILM FEST filmový festival zimných dobrodružstiev a adrenalínových športov sa tohto roku premietal vo viac ako 180 mestách na Slovensku a v Čechách. 
Osvetové centrum vyšehradskej kultúry Jelšava v spolupráci s Mestským poľovníckym združením Jelšavan usporiadalo tento festival 22.11.2013 v piatok. Návštevníci mali počas celého dňa možnosť zhliadnuť viac ako 4 hodiny pútavých filmov v troch blokoch. Filmy si pozrelo viac ako 80 divákov, medzi ktorými boli nielen návštevníci z Jelšavy, ale aj zo širokého okolia. 
Hlavný program bol zostavený zo siedmich filmov, ktoré získali celý rad ocenení na zahraničných filmových festivaloch: Crossing the Ice - Naprieč ľadmi, Tempting fear - Lákavý strach, Blue Obsession - Modrá posadnutosť, Snow Way, Nordfor sola - Na sever od slnka, Neviditeľná hora, Unicorn Sašimi - Sašimi z jednorožca. 
Bonusovými filmami boli: Snowgirls a Ataraxia. 
Filmová prehliadka "Tierra SNOW FILM FEST" je najväčší festival svojho druhu, ako uvádza aj manažér festivalu Dan Hála: "Teší nás veľký záujem o organizovanie festivalu aj v menších mestách. Sme radi, že môžeme najlepšie filmy uplynulej sezóny ukázať aj tam, kde by inak takúto možnosť

nemali" hovorí manažér festivalu Dan Hála a dodáva: "Počtom miest konania sme zďaleka najrozšírenejší športový či outdoorový filmový festival v Česku aj na Slovensku“. 
Keďže o tento festival je veľký záujem, plánujeme pokračovať v jeho organizovaní aj v budúcom roku.

OCVK Jelšava.

 IMG 5294IMG 5309

Čítať 3735 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 11:06

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!