streda, 08 máj 2019 14:38

Úspešný úvod atletickej sezóny atlétov zo ZŠ J. A. Komenského

Napísal(a) ZŠ
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Atletická dráhová sezóna začala pre našich pretekárov prvým kolom súťaže družstiev. Preteky sa konali na atletickom štadióne v Košiciach a hoci sme aj zmokli, nevľúdne počasie sa vôbec neodrazilo na skvelých výkonoch našich športovcov.
Premiéru na tartane mali najmladší žiaci a žiačky - Dávid Mihál, Dávid Hlinka, Tobias Paleček, Ivanka Simanová, Tamarka Chlebušová, Stelka Levická, Laura Lamperová, Viki Kováčová, Peťa Hudecová, Danielka Hlinková, Hanka Bottová. Zaslúžia si veľkú pochvalu za finálové aj medailové umiestnenia v behu na 60m, v skoku do diaľky, v behu na 1000m aj v hode kriketkou. Skúsenosti budú zbierať počas ďalších troch kôl, ktoré sa budú konať až do konca septembra.

Staršie žiačky sú už ostrieľané pretekárky. Po vlaňajšom triumfe a zisku zlata v kategórii družstiev mladších žiačok dievčatá dorástli do kategórie starších žiačok. Pribudli nové, náročnejšie disciplíny - beh na 2000m, hod diskom, hod oštepom, chôdza na 3000m, prekážky na 100m. Ale dievčatá ukázali, že dva roky pretekania už majú za sebou a znovu sme excelovali vo viacerých disciplínach. Poďakovanie patrí Nele Chlebušovej, Lucii Ďuriškovej, Tamare Molentovej, Nine Vavrekovej, Zuzke Viestovej, Rebeke Rojákovej, Miške Hudecovej, Saške Hižnayovej, Saške Štempelovej, Zuzke Kiselovej, Martine Málikovej a Martine Raganovej a jediný starší žiak Marian Antal.

Ďakujeme športovcom z Atletického klubu ISKRA pri ZŠ J. A. Komenského v Revúcej za skvelý úvod atletickej sezóny a za úžasnú reprezentáciu našej školy a nášho mesta.

 

Čítať 1132 krát Naposledy zmenené streda, 08 máj 2019 14:54

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!