streda, 31 august 2016 12:42

Na tretí ročník turnaja do Rožňavy sa už prihlásili boccisti zo Slovenska, Maďarska, Poľska a Chorvátska

Napísal(a) Ondrej Bašták Ďurán
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

V Športovej hale v Rožňave sa dňa 16. septembra 2016 uskutoční 3. ročník Medzinárodného turnaja tímov v integrovanej boccii Rožňava 2016. Organizátori turnaja, ktorý organizuje Občianske združenie Rehamenta v spolupráci s mestom Rožňava, BASHTO a Spojenou školou internátnou Rožňava Boccia je potrebné

poslať prihlášky do 7. septembra t.r. Na turnaj sa už prihlásili boccisti zo Slovenska, Maďarska, Poľska a Chorvátska.

Boccia je paralympijský šport, založený na princípe hádzania lôpt na cieľ. Hrá sa s mäkkými koženými loptami plnenými sypkým materiálom. Boccia je určená pre všetkých bez rozdielu: zdravých, mentálne postihnutých, seniorov, deti, ťažko telesne postihnutých, pričom je zaujímavá tým, že stiera hranice dané zdravotným hendikepom a všetci účastníci môžu medzi sebou hrať rovnocennú hru.
V turnaji súťažia 3-členné tímy, pozostáva zo skupinovej a finálovej fázy. Účastnícky poplatok je 15,- € na tím. Je zabezpečený obed a občerstvenie. Športová hala je vybavená bezbariérovo. V prípade záujmu o ubytovanie v Rožňave a okolí kontaktujte organizátora súťaže.
Na turnaj pozývame aj zástupcov miestnych úradov a firiem. Príďte podporiť svojou účasťou šport boccia a dozvedieť sa viac o tomto paralympijskom športe.
Zároveň vyzývame sponzorov, ktorí by chceli podujatie podporiť, aby kontaktovali organizátorov. Ďakujeme za akúkoľvek formu podpory.

Podrobnejšie informácie o turnaji nájdete v priložených informačných materiáloch: plagát, propozície, herný systém, mapky. Kontakt na organizátora: , alebo kontaktujte organizátora na +421 949 737 543.
Viac informácií nájdete na stránke turnaja: http://www.parahry.sk/boccia-roznava-2016/.
Teším sa na vašu účasť.

Ondrej Bašták Ďurán
riaditeľ turnaja

 

Čítať 1599 krát Naposledy zmenené streda, 31 august 2016 13:45

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!