štvrtok, 28 december 2017 11:14

Ôsmy ročník Vianočného turnaja priniesol víťazstvo Karate klubu Revúca

Napísal(a) KK Revúca
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

V poradí 8. ročník Vianočného turnaja, ale tretí pod názvom partnera podujatia STEFE CUP 2017 usporiadal Karate Klub Revúca v telocvični ZŠ I. B. Zocha, dňa 17.12. Za účasti domáceho a pozvaných klubov sa po slávnostnom nástupe rozbehla kategória začiatočníkov – súborné cvičenia kata, po nich sa prezentovali pokročilí pretekári. Medzi tým domáci klub už tradične ocenil najúspešnejších pretekárov klubu za rok 2017, ktorými sa stali: Štefan Koreň a Tadeáš Sabol.

Potom prišiel na rad športový zápas kumite, podľa jednotlivých vekových a váhových kategórií. Výsledky našich členov: KATA začiatočníci v jednotlivých vekových kategóriách: 1. miesto - Nina Puhallová, Zdenka Dachová. 2. miesto - Ria Mišuráková. 3. miesto - Daniel Lenič a Adam Brodák. KATA pokročilí: 1. miesto - Pavol Halaj. 2. miesto - Štefan Teyerl a Tadeáš Sabol, 3. miesto - Matej Herich, Martina Székelyová, Miroslav Franko a Štefan Koreň. KUMITE, v jednotlivých vekových a váhových kategóriách: 1. miesto - Matej Herich, Štefan Koreň. 2. miesto - Tadeáš Sabol a Pavol Halaj. 3 miesto - Martina Székelyová, Lukáš Kilik a Tadeáš Sabol.

V súťaži klubov, na základe počtu získaných medailí, premietnutých do bodovej podoby, bolo poradie nasledovné: 1. miesto - Karate Klub Revúca, 2. miesto - Centrál Karate Klub Poprad, 3. miesto - Karate Klub Papradno.

Touto cestou úprimne ĎAKUJEME všetkým sponzorom, ktorí nám prispeli a pomohli k organizovaniu tohoto vydareného podujatia. Ďakujeme aj zúčastnením klubom, rozhodcom, rodičom a priateľom.

KK Revúca

 

 

Čítať 1987 krát Naposledy zmenené piatok, 29 december 2017 11:03

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!