pondelok, 25 jún 2018 10:26

Majstrom Slovenskej republiky v behu na 60 m sa stal Roman Krokavec zo ZŠ J. A. Komenského v Revúcej Doporučený

Napísal(a) ZŠ
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Majstrovstvá Slovenskej republiky v atletike v rámci Kalokagatie sa uskutočnili 19. júna 2018 v Trnave. Výprava športovcov zo Základnej školy J. A. Komenského v Revúcej bola malá, ale zato veľmi úspešná. Náš žiak deviateho ročníka Roman Krokavec, ocenený počas Dní mesta Revúca, si bezkonkurenčným šprintom vybojoval zlatú medailu v behu na 60 m. Svojím skvelým víťazstvom úspešne zavŕšil reprezentáciu našej školy a stal sa majstrom Slovenskej republiky. Vekom stále iba mladšia žiačka Nina Natália Vavreková sa tiež nestratila a v konkurencii 29 dievčat sa vo vrhu guľou prebojovala do finále, kde skončila na skvelom 7. mieste. Po zlate v atletike prišli aj ďalšie skvelé výsledky pre Základnú školu J. A. Komenského z Kalokagatie 2018 v Trnave.

V pretekoch letného biatlonu v kategórii žiačok ročník narodenia 2005 - 2006 obsadili všetky medailové pozície žiačky Základnej školy J. A. Komenského. Zlatú medailu získala Nina Natália Vavreková, striebro vybojovala Tamara Molentová a bronz Alexandra Štempelová.

Blahoželáme všetkým našim úspešným športovcom, ďakujeme im za super reprezentáciu našej školy, nášho mesta, biatlonu a atletiky v našom meste. Poďakovanie patrí učiteľom, trénerom za ich prípravu a rodičom za skvelú podporu.

ra trnava2018e 1s

ra trnava2018a 1   ra trnava2018d 1   ra trnava2018b 1

 

Sme hrdí na našu školu, sme hrdí na našich žiakov.

Čítať 2358 krát Naposledy zmenené utorok, 26 jún 2018 19:21

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!