pondelok, 27 august 2018 10:52

Revúcke atlétky: Trénujeme a víťazíme, po dvoch kolách figurujeme na úžasnom prvom mieste Doporučený

Napísal(a) ZŠ
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Atletický klub ISKRA pri Základnej škole J. A. Komenského v Revúcej po letnom oddychu, počas prázdnin, odštartoval tréningovú prípravu, aby sa pripravil na 3. kolo krajskej súťaže družstiev mladších žiačok. Súťaží 12 družstiev v štyroch kolách a my priebežne po dvoch kolách figurujeme na úžasnom 1. mieste spolu s bardejovskými atlétmi. Súťaž je bodovacia, rozhodnúť môže aj jediný získaný bod.
V sobotu 25. 8. 2018 sme sa predstavili v Košiciach. Naše družstvo pretekalo v zložení Lucia Ďurišková, Nela Chlebušová, Nina Vavreková, Martina Raganová, Rebeka Rojáková, Alexandra Bokorová, Zuzana Kiselová, Miška Hudecová, Natália Širillová, Alexandra Melichová, Sabína Rojáková, Tamara Chlebušová, Ema Rusnáková, Diana Sokolová. Zúčastnili sme sa ho v presvedčení, že zabojujeme

a udržíme si priebežné prvé miesto po dvoch kolách. Motivácia bola veľká, veď byť vedúcim družstvom v oblasti, na to sme na jar, keď začala súťaž, ani nepomysleli. V treťom kole sme obsadili všetky disciplíny a v každej sa nám podarilo získať cenné body. Pretekalo 10 družstiev, my sme celkovo získali 157 bodov pred moldavskými atlétkami, ktoré vybojovali 75 bodov a Bardejovčankami so 71 bodmi.
Ďakujeme za reprezentáciu nášho klubu, našej školy a nášho mesta.
A už teraz sa tešíme na posledné, štvrté kolo koncom septembra.

 

Čítať 2603 krát Naposledy zmenené utorok, 28 august 2018 10:25

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!