streda, 06 február 2019 17:37

Futbalisti Krásnohorskej Dlhej Lúky si v KFL vybojovali postup do štvrtého kola Doporučený

Napísal(a) MG od
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Futbalisti TJ Jednota Krásnohorská Dlhá Lúka, ktorí bojujú v úvodnom ročníku zimného pohára v Krajskej futbalovej lige, ako jediný zástupca v súťaži z horného Gemera z piatich prihlásených, dostali sa v tejto vylučovacej súťaži do 4. kola. Vybojovali si tak postup medzi osem najlepších mužstiev, ktoré v tejto súťaži ešte zostali. Pre Dlholúčanov je to veľmi pekný úspech, hoci si na začiatku súťaže veľmi naň netrúfali. Budeme aj naďalej sledovať nášho zástupcu v súťaži, ktorú podporil Košický samosprávny kraj a Východoslovenský futbalový zväz. Prvýkrát sa zápolenie futbalistov v zimnom období nielen overuje, ale dáva možnosť lepšej prípravy na kvalitných ihriskách s umelou trávou, ktoré sú na rôznych miestach kraja. 

V treťom kole 3. februára 2019 o 8.00 sa odohral zápas v Steel Slovakia Aréne v Košiciach, kde sa stretli TJ Jednota Krásnohorská Dlhá Lúka – OŠK Teplička 4:1 (3:1). G: L. Héger 3, P. Klárik – O. Dulák. ŽK: A. Rigó – Š. Krivjanský, A. Gajan. R: M. Petrašovič. Div: 10.

ZOSTAVY:
Dlhá Lúka: M. Manko (46´ T. Parada)– K. Albert, A. Kovács, J. Parditka (46´ R. Šoltés), I. Bošela, J. Čižmár (C), N. Barczi, Š. Bodnár, P. Klárik, A. Rigo, L. Héger (69´ J. Gebe).
Teplička : M. Tekáč (C) – M. Uhrinovský, M. Hudral, Š. Krivjanský, L. Kusnyér (63´ M. Kozela), M. Biacovský, A. Gajan, T. Hudran, T. Korba, P. Vojtko, O. Dulák.

Najmä Dlholúčania v 1. polčase využili streleckú potenciu svojho hráča Lukáša Hégera, ktorý preukázal svoje kvality a za niečo vyše hodiny vsietil súperovi tri góly. Potom sa nechal vystriedať Jaroslavom Gebem. Hostia sa ukázali ako neškodní, a tak Dlholúčania sa dostali medzi posledných osem mužstiev. V 6. lige súťaže ObFZ Rožňava zimujú na 2. mieste. V rovnakej lige ObFZ Gelnica figurujú futbalisti Tepličky na 3. mieste. Na 1. mieste prezimováva béčko MFK Gelnica, s ktorým sa stretnú Gemerčania vo 4. kole. 

Rozpis 4. kola:

9.2.2019: 16.00 hod. MICHALOVCE: TJ Vyšné Remety - FK Družstevník Trhovište. TREBIŠOV: OŠK Tušice TNV - Pokrok Krásnovce. 16.30 hod. SPIŠSKÁ NOVÁ VES: Jednota Krásnohorská Dlhá Lúka - MFK Gelnica B. 10.2.2019 18.00 hod. TREBIŠOV: OFK Vojčice - Slávia TU Košice B

MG od

 

Čítať 1614 krát Naposledy zmenené štvrtok, 07 február 2019 11:19

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!