pondelok, 25 február 2019 21:53

Revúca má nové majsterky a vicemajsterky Slovenska v biatlone Doporučený

Napísal(a) KB Magnezit Revúca
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Počas víkendu 23. - 24.2.2019 sa v Národnom biatlonovom centre v Osrblí konali Majstrovstvá SR v biatlone všetkých vekových kategórií. Aj keď obdobie chrípok zaúradovalo a Revúčania nastúpili do pretekov v oklieštenej zostave, dosiahli úspechy. V sobotu rýchlostné preteky (kratšie trate, trestné kolá) priniesli majstrovský titul Veronike Šteczovej, bronzová v tej istej kategórii skončila Alexandra Štempelová, na kvetinovej ceremónii bol ocenený aj štvrtý Adrián Ottinger. V nedeľu sa bežali vytrvalostné preteky (dlhšie trate, prirátavanie trestných minút za nezostrelené terče) a tu sa na stupienky víťazov prebojovali dve naše pretekárky - Veronika Šteczová a Tamara Molentová, ktoré si z MS zhodne odniesli titul vicemajsteriek SR vo vytrvalostných pretekoch. Markus Sklenárik skončil na 5. mieste.

Ešte pred rokom naše farby reprezentujúca Ema Kapustová v oboch pretekoch vybojovala titul majsterky SR. V nedeľu tento titul získal aj Lukáš Ottinger. Tomáš Sklenárik pre chorobu v nedeľu neštartoval.

Našich pretekárov čakajú v rámci Majstrovstiev SR ešte preteky s hromadným štartom, ktorými bude počas budúceho víkendu zavŕšená zimná sezóna 2018/2019.

KB Magnezit Revúca

 

Čítať 1409 krát Naposledy zmenené pondelok, 25 február 2019 22:09

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!