nedeľa, 11 jún 2023 09:44

Štafetu prvého miesta vo futbalovej 7. lige prevzali na hornom Gemeri Dlholúčania Doporučený

Napísal(a) Mg od
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)
Takto sa začal majstrovský futbalový zápas 25. kola  V. ligy JUH pod Krásnohorským hradom. Začlo podaním si rúk obidvoch kapitánov a potom na záver si hostia Z Topolian odviezli z Krásnohorského Podhradia i tri body po víťazstve 1:3.. Takto sa začal majstrovský futbalový zápas 25. kola V. ligy JUH pod Krásnohorským hradom. Začlo podaním si rúk obidvoch kapitánov a potom na záver si hostia Z Topolian odviezli z Krásnohorského Podhradia i tri body po víťazstve 1:3.. Foto: facebook FK Krásnohorské Podhradie.

Uveďme komentáre k futbalovým zápasom odohraným mužstvami horného Gemera v druhom júnovom týždni Úradnou správou ObFZ Rožňava č. 27/2022-2023, ktorá bola datovaná 8. júnom 2023. Tá predovšetkým futbalové oddiely 7. ligy informovala, že ŠTK najprv schválila výsledky 24. kola 7. ligy dospelých, takisto výsledky 4. ligy žiakov, ako aj výsledky prípraviek U11. Po vzájomnej dohode klubov schválila odohrať zápasy 26. kola 7. ligy dospelých medzi Dlhou Vsou a Gemerskou Polomou dňa 17. 6. 2023 o 17.00 hod. Rovnako tak schválila odohrať zápas 26. kola 7. ligy dospelých mezi Rožňavou B/Rudná a Drnavou dňa 18.6. 2023 o 10.30. Dôležté rozhodnutie padlo aj v disciplínarnej komisii, ktorá zastavila činnosť Marianovi Mankovi (Krh. Dlhá Lúka) za ČK na dve stretnutia nepodmienečne. K trestu je pripojená i 10.- € pokuta. 

D O S P E L Í

 

V. LIGA JUH VsFZ – 25. KOLO

FK Krásnohorské Podhradie – AFK Topoľany 1:3 (0:0). G: R. Kardoš – B. Šamuľák, R. Škodi, R. Hrešo. ŽK: N. Vozár, R. Fabián, P. Džačár – J. Beňák, M. Horňák, R. Hrešo.

R: J. Dušek – J. Székely, D. Puškáš, DS: J. Štofka. Div.: 80

PODHRADIE: Dávid Džačár - Štefan Dorkin, Andrej Vaško, Roland Fabián, Tomáš Hajdúk (C)Daniel Vojčík, Martin Ďuríček, Ivan Oravec, Richard Kardos, Tomáš Revúcky, Norbert Vozár.

TOPOĽANY: Nikolas Šimko - Dávid Jurčo, Peter Egri, Jaroslav Beňák, Denis Lelovič, Dávid Liebl (73´ R. Hrešo), Dominik Sočuvka, Richard Śkodi (C), Ladislav Koval, Benjamín Šamuľák, Jakub Marjov (90´ M. Horňák).

Domáci piatoligisti prehrali za sebou už štyri zápasy. A keď jeden z fanúšikov na sociálnej sieti sa vyjadril na adresu hráčov FK Krásnohorského Podhradia, že keď s takým mužstvom, aké mali v tomto zápase za súpera a prehrali doma rozdielom dvoch gólov, tak musia byť slabí. Myslím si, že mal pravdu. Na jar doteraz získalo Krh. Podhradie iba 7 bodov a bodovalo iba s mužstvami TJ Dvorníky-Včeláre (2:1), s MFK Gelnica (0:0), a s Družstevník Malý Horeš (1:0) a to je veľmi málo. Ale o výsledku rozhodujú hráči a to ich vizitkou je aj výsledok doma s Topoľanmi, s ktorými navyše súperia ako susedia v tabuľke. Aj z to zo zápaolenia ostanú na pamiatku iba obrázky zdravenia sa kapitánov mužstiev - domáceho Tomáša Hajdúka s proťajškom z Topolian Richardom Škodim za prítomnosti troch rozhodcov, ako jediné pozitívum. "Ukláňa" sa im počas rozcvičky ešte na drese s číslom 2 domáci Martin Ďuríček. 

OSTATNÉ VÝSLEDKY KOLA: Dvorníky-Včeláre - Malý Horeš 2:0, Borša - Vojčice 2:1, Geča - Lokomotíva Košice 1:2. Gelnica - Budkovce 3:0 kont.

TABUĽKA:

 

5 liga najlepší strelc 25

1. Lokomotíva Košice 23   21   2     0     106:7 65
2. MFK Rožňava 23 16 4 3 54:20 52
3. OŠK Budkovce 24 16 1 7 57:35 49
4. MFK Gelnica 23 13 5 5 47:16 44
5. FK Geča 73 23 12 3 8 44:34 39
6. TJ Družstevnk Malý Horeš 23 11 1 11 30:28 34
7. FK II. Rákoczi Ferenc Borša 23 8 4 11 29:49 34
8. OFK Vojčice 23 8 2 13 39:45 26
9. AFK Topoľany 23 6 4 13 33:55 22
10. TJ Slavj Kráľovský Chlmec 22 6 3 13 27:60 21
11. FK Krásnohorské Podhradie 23 6 2 15 23:48 20
12. MFK Ťahanovce 22 5 2 15 25:66 17
13. TJ Dvorníky-Včeláre 23 2 5 16 21:72 11

 

7. LIGA ObFZ ROŽŇAVA - 25. KOLO:

 

FK Lipovník – TJ Baník Rakovnica 3:2 (2:1). G:A. Vozár 2, A. Gergei - O. Vavrek, L. Gábor. Hralo sa bez kariet. R: P. Béreš – G. Rási, P. Rogos. DS: Š. Bodnár. Div.: 81.

LIPOVNÍK: Tomáš Józsa - Patrik Luspaj, Ľudovít Gyenes, Alexander Szűcs, Adrian KorszinszkiRoland Szucs, Adrian Vozár, Dávid Jánosdeák, Ondrej Kiss, Attila Gorgei (C), Ladislav Emodi.

RAKOVNICA: Lukasz Prodochl (C) - Marián Gábor, Caba Koncz, Lukáš Gábor, Marián BubenčíkSamuel Čonka, Adrián Mujzer, Ondrej Vavrek, Erik Gažik, Pavol Brdár, Marek Radič.

Dve susediace mužstvá v tabuľke odohrali pomerne vyrovnané stretnutie v Lipovníku. Už v 1. minúte sa ujali hostia gólom Ondrej Vavreka vedenia. Netrvalo dlho, pretože o 5 minút odpovedal gólom naň domáci Adrian Vozár.  Ten aj rozhodl v závere gólom v 80-ej minúte, keď hostia dovtedy držali stav zápasu 2:2. Treba vyzdvihnúť slušnú hru obidvoch mužstiev. 

 

MFK Dobšiná – FK Hrhov 8:0 (5:0). G: M. Pitoňák 2, A. Labuda, S. Grančák, Š. Brondoš, P. Fabián, M. Poliak, R. Gotthardt. Hralo sa bez kariet.R: P. Galík – J. Gyenes, DS: G. Gašpar. Div.:79

DOBŠINÁ: Bohuš Kašpar - Marek Ogurčák, Jakub Polanecký, Matúš Poliak, Adam Labuda, Róbert Gotthardt, Peter Fabián (C), Matúš Pitoňák (62´ L. Lacko), Stanislav Grančák, Ivan Gallo, Štefan Brondoš (83´ P. Horváth).

HRHOV: Zoltán Halász - Tomáš Zsigrai, Zoltán Uveges (C), Gábor Veverica, Michal Hranyó, Radko Mikulec, Zoltán Kovács, Daniel Klučik, Mário Rybár, Dalibor Hogya (46´ A. Herczeg), Sebastián Žiga.

Hostia spoza Sorošky neboli veľmi dôstojným súperom domácich Dobšinčanov. Tí využili slabšiu formu mužstva od rybníkov a tentoraz si v ich vodách dobre "zalovili" domáci strelci. Spravili si rekordné víťazstvo 25. kola 7. ligy. Do streleckej listiny sa zapísali dokonca siedmi, kým hostia odišli "s dlhými nosmi" naprázdno. Cenné je, že nevzdávali boj do poslednej minúty zápasu.

 

TJ Jednota Krásnohorská DLHá Lúka – MFK Rožňava B / Rudná 6:3 (2:0). G: P. Pál Baláž 3, M. Boroš, A. Prónyai, A. Kerekeš - J. Fedor, M. Jančík, V. Kovernyk. ŽK: 0 - S. Ďuríček. R: R. Klinko – M. Šimčák, R. Farkaš. DS: L. Šalamon. Div.: 200.

DLHÁ LÚKA: Adam Máté - Ivan Bošela (68´ K. Albert), Roman Bubenčík, Ladislav Varga (C), Attila Kerekeš 68´ T. Zagiba), Roland Madarász, Patrik Klárik, Attila Prónyai, Michael Boroš, Patrik Pál Baláž (65´ T. Hegedus), Mário Lovas.

RUDNÁ: Csaba Óvary - Patrik Varga, Stanislav Hric, Ondrej Vysoký (C), Jozef Fedor, Marek Jančík, Pavol Gere, Stanislav Ďuriček, František Čapó, Zoltán Breuer, Valerii Kovernyk.

Najväčšia pozornosť fanúšikov i z okolia sa sústredila na zápas v Dlhej Vsi. Aj hlavný rozhdca potvrdil, že na zápase bolo okolo 200 divákov. Z podstatnú skupinu tvorili fanúšikovia z Rožňavského Bystrého, ktorá možno očakávala, že hostia posilnení hráčmi z Á-čka snáď v tomto zápolení prekvapia. Pravdaže prišli posilnení takými hráčmi ako Jozef Fedor, Pavol Gere, Valerij Kovernyk, ale v Dlhej Lúke postavili do brány hráča, ktorý v nej možno ani nestál.  Ale góly istotne dával. Domáci sa nedali prekvapiť a strieľali súperovi góly len sa tak prášilo. Rožňavskí á-čkári hrali síce v poli rozumne aj dobre kombinovali, ale keď mali vystreliť na bránu Dlhej Lúky, tak asi zažmúrili oči... A Bystrania odišli domov sklamaní. Hráči mali akurát voľno a ich najväčší súper Dlhá Lúka ich v tomto kole v tabuľke bodovo preskočila. Prvé miesto si už do konca súťaže udrží a stane sa majstrom, hoci im Bystrania dobre "zakurovali" a dlho sas držali na 1. mieste. Či konečne hráči Jednoty Krásnohorskej Dlhej Lúky postúpia do vyššej súťaže? To je vo hviezdach. Alebo viete o tom, kto by z horného Gemera tohto roku chcel postúpiť do VI. ligy? 

 

FK Baník Drnava – TJ Tatran Betliar 0:2 (0:2). G: L. Boňko 2. ČK: 0 - M. Arvay. ŽK: T. Kerekeš, B. Šoltés - M. Róth. R: M. Uharček – M. Vávrová. DS: J. Kerekes. Div.: 50.

DRNAVA: Dávid Fodor - Peter Búlik, Erik Polyák (64´ J. Bernáth), Tibor Kerekeš, Kristián Kovács, Róbert Kovács (78´ T. Szilágyi), Brian Šoltés, Michal Ruszó (64´ D. Šimko), Kilián Šoltés (C), Oto Kerekes (49´ F. Kovács), Gabriel Petro.

BETLIAR: Štefan Mišina - Ľubomír Árvay, Miloš Schvarz, Lukáš Boňko, Samuel Cirbus, Viktor Mihalík, Martin Arvay, Ján Pástor (59´ J. Čižmár), Marcel Róth (70´ M. Pástor), Boris Silárdi (76´ M. Kováč), Marián Marciš (C).

 

ŠK Polom Gemerská Poloma – OFK Vyšná Slaná 0:7 (0:4). G: P. Zabrel, D. Kalis, F. Gallo, O. Kračún, O. Leskovjanský, O. Liptai, Š. Domik. ČK: R. Árvai po druhej ŽK, ŽK: K. Šubovič - 0. R: L. Gyenes – D. Poťmák, M. Vávrová, DS: F. Drenko. Div.: 50.

POLOMA: Pavol Lenkey - Igor Harabin, Radovan Árvai (C), Lukáš Jasenka, Michal DorčákJúlius Benedik, Matej Gelda, Kristián Šubovič, Luboš Korintuš, Denis Fajdek, Miroslav Tomášik (76´  M. Zatroch).

SLANÁ: Martin Gallo - Ján Simeon Želinský, Peter Rogos, Marek Laurinc (63´ M. Hadar), Filip Gallo, Adam Gallo (75´ S. Bizik), Dušan Kalis, Miroslav Seman 46´ O. Liptai), Peter Zabrel (C) (63´ J. Barnák), Štefan Domik, Ondrej Kračún (46´ O. Leskovjanský).

V. Lukáč: "Hostia prišli s úmyslom vyhrať a zabojovať tak o konečné  2. miesto v  tejto sezóne. Od úvodu zápasu ovládli hru a vedenia sa ujali v 12 . min. po strele P. Zábrela. V 23. min. sám pred domácim brankárom nezaváhal D. Kalis a v  32. min. už bolo rozhodnuté. Domáci obranca R. Árvai v 16-tke fauloval prenikajúceho O. Kračúna a rozhodca nezaváhal - pokutový kop a druhá žltá (červená) pre domáceho hráča. Pokutový kop s prehľadom premenil F. Gallo. V 43. min dostal krásnu prihrávku za obranu O. Kračún a povedľa vybiehajúceho brankára zvýšil na 4:0. Do druhého polčasu hostia prestriedali a obidvaja striedajúci hráči sa strelecky presadili. O. Leskovjanský v 61.min po sóle nezadržateľne skóroval a O. Liptai o 5.min neskôr s prehľadom zvyšoval na 6:0. Skóre zápasu uzavrel kanonier hostí Š. Domik. Zápas s prehľadom rozhodoval L. Gyenes." 

 

TJ Sokol Pača – TJ Zlatý klas Dlhá Ves 0:2 (0:1). G: P. Mičinsky, R. Ferdinand. ŽK: 0 - D. Novák. R: J. Molnár – M. Martinček. DS: O. Vysoký. Div.: 50.

PAČA: Ladislav Harhovský - Peter Darvaš, Radovan Farkaš, Matej Zagiba (C), Róbert AdamŠtefan Darvaš, Daniel Kótai, Martin Tolvaj, Michal Tóth, Ján Bocko, Ľubomír Gajdoš (46´ M. Zagiba).

DLHÁ VES: Gabriel Pomaj - Gabriel Beke, Martin Havrlent, Marián Dusza (C), Ladislav KovácsRóbert Ferdinand, Róbert Miglavic (70´ J. Lokos), Miloš Kliment, Patrik Mičinsky (85´ T. Segyo), Kevin Novák (55´ D. Novák), Attila Pomaj.

TABUĽKA: 

7 liga najlepší strelci 25

1. Jednota Krásnohorská Dlhá Lúka 23   17   5     1     89:24 56
2. Baník Rožňavské Bystré 23 17 4 2 60:14 55
3. OFK Vyšná Slaná 23 16 4 3 80:18 52
4. MFK Dobšiná 24 15 2 7 56:33 47
5. TJ Tatran Betliar 23 12 2 9 55:33 38
6. TJ Zlatý klas Dlhá Ves 23 11 1 11 44:45 34
7. MFK Rožňava B /Rudná 23 9 4 10 76:55 31
8. FK Lipovník 23 8 4 11 36:48 28
9. TJ Baník Rakovnica 23 8 1 14 55:73 25
10. ŠK Polom Gemerská Poloma 23 5 3 15 26:76  18
11. TJ Sokol Pača 23 5 2 16 21:74 17
12. FK Baník Drnava 23 5 2 16 37:76 17
13. FK Hrhov 23 3 4 16 22:88 13

 

D O R A S T

III. LIGA SD – VÝCHOD VsFZ – 25. KOLO

 

MFK ADV Stará Ľubovňa – MFK Rožňava 2:0 (1:0). G: A. Kačmarčik, J. Liščinský. ŽK: J. Liščinský, M. Mertin, A. Regrut – M. Jančík, M. Ligart. R: P. Ištoňa – J. Cuprák, L. Belišová. Div.: 10.

ĽUBOVŇA: Pavlo Hryhoriev (C) - Samuel Konkoľ, Jaroslav Malík (34´ S. Derevjanik), Hugo Juraj Bulinský, Richard Rybovič, Alex Kačmarčík, Marko Moščovič, Adrián Regrut, Adam Knapík, Matúš Mertin (87´ A. Matfiak), Jakub Liščinský.

ROŽŇAVA: Patrik Varga - Marek Jančík, Richard Tobias Želinský (C), Michael Ligart, Viktor Koňa, Richard Šoltés (46´ M. Seman), Karol Kováč, Ján Dekan, Jozef Fedor, František Gyenes, Szabolcs Szabó Dózsa.

OSTATNÉ VÝSLEDKY KOLA: Spišská Belá – Košická Nová Ves 5:1, Veľký Šariš – Janočko Academy 2:1, Poprad-Stráže – Ľubotice 1:3, Spišské Vlachy – Vranov n/T 0:6.

TABUĽKA:

III liga SD najlepší strelci 25

1. Ľubotice 21   16   3   2    74:16 51
2. MFK Vranov n/T. 21 16 2 3 106:14 50
3. Janočko Academy 21 12 2 7 55:41 38
4. ŠK Zemedar Poprad-Stráže 22 10 6 6 60:30 36
5. MFK Rožňava 21 10 5 6 31:22 35
6. FC Pivovar Šariš Veľký Šariš 21 9 2 10 43:40 29
7. MŠK Slavoj Spišská Belá 21 9 1 11 50:53 28
8. MFK Slovan Sabinov 21 9 1 11 35:42 28
9. 1.FK Svidník 21 7 4 10 33:39 25
10. FK Košická Nová Ves 21 6 4 11 26:53 22
11. MFK ADV Stará Ľubovňa 22 6 4 12 30:60 22
12. 1.ŠK Tatran Spišské Vlachy 21 0 0 21 4:137 0

III. LIGA MD VÝCHOD VsFZ – 25. KOLO

MFK ADV Stará Ľubovňa – MFK Rožňava 1:0 (0:0). G: M. Sklenárik. ŽK: A. Šuga, J. Palgut – M. Šeďo. R: J. Cuprák – P. Ištoňa, L. Belišová. Div.: 25.

ĽUBOVŇA: Tomáš Mindek (C) - Tomáš Oravec, Tomáš Barkoci, Tomáš Podolský, Ján PalgutAdrián Šuga, Michal Šebo, Michal Sklenárik, Maroš Hutník (70´ P. Chovanec), Filip Pavlišin, Tomáš Budzák.

ROŽŇAVA: Miloš Švehla - Patrik Škvareniak, Šimon Domik, Nikolas Podracký (C), Tomáš Šujanský, Matúš Šeďo, Dávid Dókus, Viktor Szilardi, Sebastián Rusnyák 70´ Š. Šimon), Samuel Petergáč, Filip Hajdúk.

Rožňavský hráč M. Šeďo nepremenil v 77. minúte pokutový kop.

OSTATNÉ VÝSLEDKY KOLA: Spišská Belá – Košická Nová Ves 0:6, Poprad-Stráže – Ľubotice 4:0, Veľký Šariš – Janočko Academy 1:2, Spišské Vlachy – Vranov n/T 1:6.

TABUĽKA:

III liga MD vychod najlepší strelci 25

1. TJ Sokol Ľubotice 21   16   2   3     70:19 50
2. 1.FK Svidník 21 16 2 3 74:29 50
3. MFK Vranov n/T 21 15 4 2 112:24 49
4. ŠK Zemedar Poprad-Stráže 22 14 1 7 76:47 43
5. Janočko Academy 21 11 2 8 63:42 35
6. MFK Slovan Sabinov 21 10 3 8 57:49 33
7. FC Pivovar Šariš Veľký Šariš 21 9 5 7 43:46 32
8. MFK Rožňava 21 5 5 11 20:48 20
9. 1.ŠK Tatran Spišské Vlachy 21 5 3 13 22:64 18
10. MFK ADV Stará Ľubovňa 22 5 3 14 25:75 18
11. FK Košická Nová Ves 21 3 5 13 23:62 14
12. MŠK Slavoj Spišská Belá 21 0 1 20 16:96 1

IV. LIGA SD K – G VsFZ – 25. KOLO

FK Baník Drnava – OFK Slovan Poproč 0:11 (0:2). G: Zs. Červený a D. M. Goleňa po 3, V. Kopecký, M. Harcarik, F. Morvay, K. Varga, J. Glitta. Hralo sa bez kariet. R: P. Gonos, Div.: 20.

DRNAVA: Matej Kaňúr - Dominik Polyák, Roman Balogh, Dávid Rigo, Dominik Šelmeci, Dominik Oláh, István Herczeg (C), Ondrej Dunka, Gabriel Bimbó, Nikolas Jónáš, Dávid Grbálik.

POPROČ: Martin Slovenkai - Jakub Glitta, Kristian Timko, Adam Štovčík, Matej Lindvay (60´ K. Varga), Sami Yann Touati, Marek Harcarik (C), Filip Morvay, Viktor Kopecký (72´ A. Vinca), Zsolt Červený, Samuel Kopecky (27´ D.M Goleňa).

OSTATNÉ VÝSLEDKY KOLA: Benecol Košice – Medzev 1:3, Sokoľany – TU Košice 3:5, Ťahanovce – Ždaňa 4:2. Junior Košice – Moldava n/B. :

TABUĽKA:

IV liga SD K G najlepší strelc 25

1. MFK Spartak Medzev 23   18   2     3     88:28 56
2. MFK Ťahanovce 22 14 5 3 103:35 47
3. OFK Slovan Poproč 23 13 5 5 67:28 44
4. MŠK Moldava n/B. 22 13 4 5 71:48 43
5. TJ Dvorníky-Včeláre 22 13 3 6 107:47 42
6. TJ Hornád Ždaňa 22 13 1 8 83:58 40
7. FC Lokomotíva Košice B 22 12 3 7 93:44 39
8. FA Benecol Košice 23 9 4 10 80:65 31
9. Slávia TU Košice 23 7 5 11 56:68 26
10. FK Kechnec 22 5 4 13 46:108 19
11. FK Junior Košice 22 4 4 14 35:59 16
12. FK Tatra Sokoľany 23 2 3 18 35:132 9
13. FK Baník Drnava 23 1 1 21 26:170 4

Ž I A C I

III. LIGA SŽ A – VsFZ – 20. KOLO:

FK Čaňa - MFK Rožňava 1:4 (0:1). G: A. Šároši -  M. Gašpar 2, G. Vrzal, M. Kotulič (vlastnýČA), ČK: P. Terkoš - 0. 

ČAŇA:  Boris Šároši - Tomáš LackoMarko KotuličPatrik TerkošDaniel PastorDaniel PalovičPeter FiguraMatias MatisSlavomír ŠimkoAdam Šároši (C)Jakub Jacko

ROŽŇAVA: Martin Šofránko - Lukáš SzaszákDamian KubicaSamuel BubenčíkMartin Mikolaj (C)Tomáš PolyákSebastian SchneebauerDávid Lipták, 2 Adam OndrejčíkGregor VrzalRichard Kral.

OSTATNÉ VÝSLEDKY KOLA: Krásna – Kechnec 5:0, Junior Košice - Košická Nová Ves 3:0. 

TABUĽKA:

III liga SŽ A najlepší strelci 20

1. FK Krásna 20   17   0   2     91:25 51
2. FK Kechnec 20 10 3 7 49:43 33
3. MFK Rožňava 20 9 3 8 38:46 30
4. FK Čaňa 20 8 2 10 46:68 26
5. FK Junior Košice 20 6 1 13 39:49 19
6. FK Košická Nová Ves 20 5 1 14 24:56 16

 

 III. LIGA MŽ A – VsFZ – 20. KOLO:

FK Čaňa – MFK Rožňava 0:8 (0:4). G: N. Fiľo a R. Polyák po 3, H. Domik 2. R: J. Timko. Div.: 30

ČAŇA: Samuel Horský (C) - Dávid KasardaPeter KorinekZoltán KecskemétyHugo KočišRadovan SikoraRichard SikoraSebastián SlúkaTomáš KissMirko NyulásziMarko Nikola MatisNatália TóthováTobias SchubertFilip KakulošLeonard Lacko. Tréner: Pavol Škovran.

futbal mladsi ziaci mfk roznava s treneromjpg

Mladší žiaci, ako jediný futbalový oddiel MFK Rožňava, ktorí v rámci ligových súťaží v tomto roku obsadil 1. miesto a počas ročníka nestratil ani bod. Zaslúži si pochvalu aj ich tréner

Branislav Kuzma.

ROŽŇAVA: Samuel Sedlák, Dominik PodrackyTomáš Rogos (C)Nicolas FiľoAlex TurekAdam DeményRastislav StehloLukas AngyalRoman Polyákjakub petergáčMatej SzaszákRichard OstatníkHugo DomikLukáš ČerveňákBrian MadáčZuzana Lukáčová. Tréner: Branislav Kuzma.

OSTATNÉ VÝSLEDKY KOLA: FK Krásna – Kechnec 4:1, Junior Košice - Košická Nová Ves 1:3.

TABUĽKA:

 

III liga MŽ A najlepší strelci 20

1. MFK Rožňava 20    20   0   0   183:14 60
2. FK Junior Košice 20 11 3 6 75:46 36
3. FK Košická Nová Ves 20 10 3 7 65:60 33
4. FK Čaňa 20 10 2 8 79:63 32
5. FK Krásna 20 5 0 15 35:99 15
6. FK Kechnec 20 0 0 20 16:171 0

 

Čítať 617 krát Naposledy zmenené sobota, 17 jún 2023 13:53

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!