pondelok, 26 august 2013 14:04

Betliar si aj v druhom stretnutí na súperovom ihrisku odniesol domov porážku o tri góly Doporučený

Napísal(a) Veronika Vávrová
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

FK Vyšné Opátske B - Tatran Betliar 5:2 (2:1). Góly za hostí: 38ʼ Ladislav Varga na 2:1, 71ʼ Vladislav Vávra na 4:2. Žltá karta za hostí: 42ʼ Zsolt Barkasz. Pred približne 100 divákmi rozhodoval František Sendek z Prešova. Zostava Betliara: Marcel Uharček - Asmir Cilovič, Ladislav Varga (46ʼ Ľubomír Árvay), Ivan Lörincz (C), Erik Herchl - Martin Árvay, Ján Gonos (57ʼ Ján Benedikty), Zsolt Barkasz, Tomáš Handlovič - Vladislav Vávra (84ʼ Samuel Cirbus), Ladislav Lörincz.
Hráči Tatrana Betliar vycestovali v treťom kole VI. ligy do Krásnej nad Hornádom, kde svoje domáce zápasy hráva rezerva Vyšného Opátskeho v nádeji, že si domov odvezú bod, ktorý by bol pre nich zároveň prvým v prebiehajúcej sezóne. Svoje očakávania však nenaplnili. V úvode zápasu boli sily vyrovnané a hralo sa prevažne v strede ihriska. Na konci prvej desaťminútovky, ale Labič využil chybu Uharčeka a poslal domácich do vedenia. Hostia sa z tejto chyby nepoučili a o 10 minút neskôr zvýšil po chybe obrany a gólmana Tatrana na 2:0 Macák.

Hostia sa však nevzdávali a bojovali ďalej, no kondične lepšie pripravení domáci ich preháňali na väčšom ihrisku. V 38. minúte sa hosťom podarilo znížiť. Po priamom kope I. Lörincza bol úspešným strelcom Laco Varga. Domáci potom mohli ešte do polčasu opäť získať na svoju stranu dvojgólové vedenie, no Betliarčanov po strele z priameho kopu zachránilo brvno.
Druhý polčas začal striedaním na strane hostí, keď namiesto Vargu nastúpil Ľ. Árvay. V úvode druhého polčasu si vybrali hráči Tatrana slabšiu chvíľku, keď v priebehu desiatich minút inkasovali dva góly. Najprv sa v 48. minúte presadil Krompaský a v 58. minúte zvýšil na 4:1 Knap. Hostia napriek nepriaznivému stavu útočili, no chýbalo zakončenie. V 72. minúte sa aj dočkali, keď Vávra znížil stav stretnutia na 2:4 z pohľadu hostí. Domáci však odpovedali takmer okamžite, keď Mihok zvýšil na 5:2. Hostia sa snažili ešte zmierniť prehru, no nedarilo sa. Ich šance na skórovanie sa ešte viac znížili po tom, ako Knap fauloval Vávru, ktorý musel kvôli zraneniu achilovky striedať. Potom sa zápas už len dohrával. Betliar si tak aj v treťom kole pripísal na svoje konto prehru.
Veronika Vávrova (fktatranbetliar.webnode.sk)

{jcomments on}

 

 

Čítať 1921 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:10

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!