nedeľa, 14 august 2011 13:48

Brankár Drnavy Emödi reflexívne vytlačil tečovanú strelu na roh, no vtedy ešte netušil, čo sa potom v Bidovciach stane... Doporučený

Napísal(a) --
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Bidovce - DRNAVA 2:1 (1:1), gól Drnavy: Szöcs. V sobotu 13. augusta 2011 drnavskí dorastenci cestovali na zápas 2. kola IV. futbalovej ligy do Bidoviec. Zápas bol vyrovnaný a domáci len päť minút pred koncom rozhodli o svojom víťazstve. Zápas zatienilo hrôzostrašné zranenie kapitána hostí Emödiho, ktorý to odniesol roztrhnutou kožou pod obočím, monoklom a silným otrasom mozgu. Toto sa stalo desať minút pred koncom zápasu za stavu 1:1. Drnavčania zabojovali veľmi dobre, viac ako polovicu zápasu boli lepším mužstvom, no brvno, neuznaný gól, ktorý však mal platiť, a nepresnosť v koncovke znamenalo pre Drnavu tesnú prehru. Drnave v tomto zápase chýbali dvaja kľúčoví hráči, Maliňák


a K. Šoltés.
Od začiatku si hostia vypracovali sľubné šance a v 10. min. sa triaslo brvno po koncovke Szöcsa. Ten istý hráč o pár minút nato otváral skóre. Center J. Kovácsa z voleja poslal do sieťky. 0:1. Po úvodnom góle sa hra vyrovnala, a domáci začali tiež ohrozovať bránu Drnavy. Emödi, brankár hostí, si dovolil spraviť chybu, ktorú však domáci nepotrestali. Lopta mu vypadla z ruky, no domáci útočníci zaspali a nevyrovnali. Hrozbu pred bránou odvracal N. Kovács. Szöcs po polhodine hry zaznamenal aj svoj druhý gól, no rozhodca odpískal postavenie mimo hry. Toto rozhodnutie však bolo nesprávne, no čo sa dá robiť? Bidovce sa predsa len dočkali vyrovnania ešte pred prestávkou. Po chybe obrany domáci útočník postupoval sám na bránku a medzi nohami Emödiho poslal loptu do siete. 1:1. Polčas.

V druhom polčase videli diváci veľmi slabé výkony na oboch stranách, hráčom sa vôbec nedarilo. Domáci boli tí, čo sa viac snažili ohrozovať bránu Drnavy. Strely však buď mierili nepresne, alebo ich zastavil Emödi. Už-už sa zdalo, že sa zápas skončí remízou, no v 79. min. prišla obrovská šanca Bidoviec. Emödi reflexívne vytlačil tečovanú strelu na roh, no vtedy ešte netušil, čo sa potom stane. Emödi sa vrhol na loptu z rohového kopu a vtom dostal z kopačky kapitána Bidoviec z celej sily ranu do tváre. Ako sme už v úvode napísali, odniesol si to s veľmi vážnými zraneniami. Toto ako keby rozhodilo Drnavu a päť minút pred koncom náhradník Emödiho Vozár vyťahoval loptu opäť z brány. Domáci sa dočkali aj napriek tomu, že víťazstvo si v tomto zápase nezaslúžili, no dali o gól viac, a preto je už zbytočné o tom ďalej debatovať. 2:1.
Zostava Drnavy: Emödi - N. Kovács, J. Čelovský, Macko, P. Kovács - Herczeg, Szöcs, J. Kovács, B.  Šoltés - R. Szűcs, Polyák. Striedali: Vozár, Gergely a P.Szűcs.
--
Ostatné zápasy 2. kola: Poproč - Jasov 1:1, góly: Kuba – Horváth, Medzev – V. Ida 5:1, góly: Turták 2, Trenčák, Rozska, Bollo – Murcko, Kechnec – Svinica 2:4, góly: Fečo, Sinovický - Gurbal 2, Zuskač, Raši, K. Bakša – Geča 6:0, góly: Jesenský 3, Hudák 2, Varga.

IV. Liga KG (dorast) 3. kolo 20.8.2011 o 16.00 hod.:
Geča – Krásna (Havrila), Drnava – K. Bakša (Galík), Svinica – Bidovce (Hegedüš), V. Ida – Kechnec (Lipták), Poproč – Medzev (Gazdová), Valaliky – Jasov (Babušík).

{jcomments on}


Čítať 2245 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:10

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!