štvrtok, 09 júl 2015 14:15

Deti z MFK Revúca - Prípravka na FRAGARIA CUP 2015 v Prešove

Napísal(a) Bc. Ivana Sviežená
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

ra pripravka mfk 1aDňa 2. – 6. júla 2015 sa konal v Prešove Medzinárodný mládežnícky futbalový turnaj FRAGARIA CUP 2015. Na štrnástom ročníku turnaja sa zúčastnilo 200 družstiev zo 16 krajín, pre ktorých bolo pripravených šestnásť prírodných trávnatých ihrísk a dve ihriská s umelým trávnatým povrchom. Jeho súčasťou sa stali na päť dní aj naše deti z MFK Revúca - Prípravka. Plné očakávania nastúpili v prvom zápase proti súperovi, ktorého úspešne zdolali. Každý deň sa hrali 2 zápasy, kde deti bojovali veľmi húževnato s cieľom dosiahnuť čo najlepší výsledok, no nie vždy sa im to podarilo. Vo svojej vekovej kategórii U9 bolo prihlásených 28 družstiev, ktoré boli rozdelené do 3 skupín. Aj keď deti nepostúpili do osemfinále, odnášali si domov bohaté skúsenosti, ale aj nezabudnuteľné zážitky na turnaj, ktorý je veľkou školou pre futbalovú budúcnosť našich detí. Sprievodný kultúrno-spoločenský program vyvrcholil vo štvrtok 2. júla podvečerným vlajkovým sprievodom všetkých účastníckych družstiev historickým centrom mesta Prešov, bohatým kultúrnym programom a na záver nádherným ohňostrojom.
ra pripravka 8ra pripravka 5ra pripravka 3ra pripravka 4ra pripravka 7ra pripravka 6ra pripravka 2ra pripravka 1Veľké ĎAKUJEM patrí trénerom Mgr. Miroslavovi Repiskému, Mgr. Karolovi Mátému

ml. a Ing. Cyrilovi Simanovi, ktorí venujú svoj voľný čas deťom, aby rozvíjali ich talent. Tiež sponzorom BRANTNER GEMER s. r. o. Rimavská Sobota, MESTSKÉ LESY Revúca, TESCU, ONDREJOVI FURMANOVI a INTAL PEKÁREŇ LOPUŠEKOVÁ, bez ktorých by sa deti nemohli zúčastniť, tohto fantastického turnaja a v neposlednom rade patrí vďaka aj rodičom. Ďakujeme a tešíme sa už na ďalší ročník FRAGARIA CUP 2016 v Prešove.
„Pri deťoch človek potrebuje pohár plný múdrosti,
súdok obozretnosti a more trpezlivosti.“ (František Saleský)
Bc. Ivana Sviežená

 

Čítať 2038 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:12

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!