×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/futbal/2013/drnava/rudna
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/futbal/2013/drnava/rudna
nedeľa, 05 jún 2011 11:24

Dorastenci Jasova pricestovali do Drnavy s cieľom zvíťaziť a tak si upevniť prvé miesto v tabuľke Doporučený

Napísal(a) Florián Emödi
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

DRNAVA - AC Jasov 1:1 (0:0), góly: Maliňák - Horváth, hralo sa bez kariet.  Zápas 20. kola  V. ligy dorastencov skupiny JZ sa začal o 45 minút neskôr. Hostia kvôli havárií na Soroške sa nevedeli dostaviť na zápas skôr. Horko ťažko sa im to podarilo o 17:30, tesne pred koncom čakacej doby 40 minút. Jasov pricestoval do Drnavy s cieľom zvíťaziť a tak si upevniť 1. miesto v tabuľke. V predošlých zápasoch zaznamenali veľké víťazstvá v Medzeve 9:1 a doma s druhými Jaklovcami 5:2. Drnavu čakal ťažký zápas, no body doma len tak nerozdávajú a preto sa dalo čakať, že to bude veľmi vyrovnaný zápas. Zápas rozhodoval Uharček, hralo sa pred 30 divákmi.


Ako nám výsledok už prezradil, bol to vyrovnaný zápas a ani v poli neboli žiadne rozdiely. V prvom polčase sa hralo opatrnejšie, oba tímy si vytvorili po tri väčšie šance, no tie skončili buď v rukaviciach brankárov, alebo strely mierili nepresne. Na domácej strane sa Görgei a Šoltés snažili najviac, ale najväčšiu šancu mal na konci polčasu J. Kovács. Mohol potrestať chybu jasovskej rozohrávky, no netrafil dobre loptu, a tak ju brankár hostí kryl bez väčších problémov. Na polčas sa tak šlo bez gólov.
V druhom polčase Drnava zatlačila hostí. Hrali veľmi pekne, kombinačne a v 54. min. sa dočkali aj gólu. Posila na jar, Maliňák, bol pre Drnavu veľkým prínosom do jarnej časti svojou hrou a konečne mu to tam aj padlo. Na jeho delovku brankár ani nereagoval. 1:0. Hostia sa snažili osviežiť svoj útok striedaniami a po tom, čo sa domácim zranil Görgei domáci stratili svoje tempo. Hostia zatlačili Drnavu a snažili sa o vyrovnanie. Drnavčania úplne stratili sily a hostia sa vďaka tomu dočkali vyrovnania. V 78. min vypadla Emödimu z ruky strela z diaľky, na dorážku si ešte siahol, no na tretíkrát to už so šťastím pretlačil do sieťky Horváth. Zaváňalo to faulom na brankára, píšťaľka rozhodcu však ostala nemá. 1:1. V posledných minútach zápas mohli rozhodnúť obe mužstvá. Najprv to boli hostia, Horváth však svoj druhý gól nepridal, a tesne pred konečným hvizdom Šoltés mohol páliť z veľkej šance, no lopta mu vyskočila, a tak zamieril veľmi nepresne. Konečný výsledok 1:1.
Zostava Drnavy: Emödi (C) - N. Kovács, P. Kovács, Čelovský, Kardos - Herczeg, Görgei (70.min - Cseh), Szöcs - Maliňák, Šoltés, J. Kovács.
Florián Emödi

Ďalšie výsledky: Rudňany – Domaňovce 4:1, góly : Steiner 2, Andrassy, Pizem - Lukáč
Slovinky – Kechnec 3:0, góly: Leceko (vl.), Gozo, Viskader.
Valaliky – Helcmanovce 4:0, góly: Marťak 2, Krupás, Brudňak
V. Ida – V. Folkmar 3:3, góly: Belicky, Varga, Lukács - Genco, Drábik, Pevný
Jaklovce - Medzev 4:0 - nedohrané pokles hráčov hostí pod 7, góly: Humeňanský 3, Kandra.

 

Čítať 2406 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:14

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!