pondelok, 26 august 2013 22:26

Dravosť béčka dlholúckych mladíkov bola nad sily Mladosti Brzotín

Napísal(a) F.E.
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Na zápas 3. kola II. triedy cestovali po rozpade FK Brzotínu posilnení hráči FK Mladosť Brzotín na zápas do Krásnohorskej Dlhej Lúky, kde na nich čakalo B-čko ktoré je doma veľmi silné. Táto sila sa nepreukazuje kvôli možnosti nastúpiť aj hráčom z A mužstva, keďže aj v tomto zápase si B-čko vybojovalo víťazstvo len vďaka vlastnej tímovej sile. Ale nepredbiehajme. Ako som už spomínal hostia pricestovali posilnení. Sympatický výkon predviedli aj v Joviciach, kde len o gól prehrali a aj o dedinu ďalej v Krh. Dlhej Lúke sa prezentovali dobrým výkonom a pekným kombinačným futbalom. Avšak dravosť domácich mladíkov bola nad ich sily, ktorí už v prvom polčase rozhodli o svojom víťazstve. Prvýkrát sa tešili domáci v 17. min. keď hosťom nevyšla ofsajdová pasca a domáce útočné eso Podraczky na dvakrát otvoril skóre. Hostia protestovali u arbitra zápasu, ale ich snaha bola zbytočná, pretože domáci útočník sa ofsajdu vyhol a gól bol regulárny. Možno keby sa hostia nevenovali viac výkonu rozhodcu, tak mohli skončiť aj lepším výsledkom a s menším počtom žltých kariet.

Dominancia domácich pokračovala po polhodine hry, keď si na center nabehol P. Klárik a Podraczkému pripravil parketu na jeho druhý gól. 2:0! Do polčasu sa domáci ešte raz tešili. Po brutálnom faule, keď Gebemu skoro odkopli bok rozhodca nariadil pokutový kop a D. Klárik zvýšil na rozdiel triedy. Polčas 3:0.
Druhý polčas bol zo strany domácich lepší, boli futbalovejší, aj keď druhopolčasové skóre 1:2 ukazuje niečo iné. Domáci však doplatili na nepremenené tutovky a hostia tak mohli zdramatizovať zápas. Najprv však skóroval Gorgei z ostrého uhla a vtedy domácich už cítili víťazstvo vo vrecku. V bráne domácich opäť musel chytať hráč z poľa, teraz to bol zranený A. Emodi ale proti gólu zo 73. minúty nemohol nič spraviť. Hosťujúci hráč dal asi svoj životný gól, keď odrazenú loptu namieril presne do šibenice. Hostia dosiahli aj druhý gól, ale stačilo to už len na skorigovanie stavu. Konečný výsledok 4:2!
Zostava Krh. Dlhej Lúky: A. Emödi - Luspaj, D. Klárik, Gyenes, Gebe, F. Emödi, Gorgei, Ulman, Mihók, Podraczky, P. Klárik. Striedali: Csobády, Plichta, M. Emödi.

 Florián Emödi

Čítať 1961 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:14

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!