pondelok, 28 február 2011 11:35

Drnavčania priateľskými futbalovými zápasmi začali prípravu zameranú na jarnú súťaž Doporučený

Napísal(a) HcKosice_19
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Dorast: DRNAVA – Krásnohorská Dlhá Lúka 11:5 (6:1).
V sobotu o 14.00 hod. sa v Drnave odohral priateľský zápas dorastu medzi Drnavou a Krh. Dlhou Lúkou. Zápas priniesol 16 gólov. Môžeme kľudne povedať, že hráči sa nesústredili na obranu a ani brankári nepodržali svoje tímy.
Od začiatku kontrolovala Drnava priebeh stretnutia, skoro sa ujali viacgólového vedenia. Hralo sa však s mnohými nepresnosťami, najmä na domácej strane. Najlepším hráčom bol defenzívný záložník Drnavy Róbert Kardos, ktorý získal veľmi veľa lôpt a podal stabilný výkon celý zápas. Kapitán Florián Emődi zaznamenal najviac "kanadských bodov",

keď zaťažil konto hostí 4 gólmi a 5-krát pripravil parketu pre svojich spoluhráčov. Po polčase sa do bránky domácich postavil hráč žiakov Bryan Šoltés a i preto inkasovali domáci toľko gólov. Okrem toho, že Drnava dala 11 gólov, raz toľko možností si ešte aj vypracovala. Okrem Emődiho, ktorý dal 4 góly, po dva vsietili Kilian Šoltés, Jakub Čelovský, Attila Gergely a jeden pridal Peťo Vanyo. Pre Vaňa a Gergelyiho to boli premiérové góly za Drnavu, keďže sú novými zimnými posilami.
Najbližší zápas dorastu sa uskutoční cez najbližší víkend, kedy budú hosťovať v Moldave nad Bodvou na umelom ihrisku opäť proti dorastu Moldavy. 

DOSPELÍ:  Jovice - DRNAVA 1:6 (0:1).
Drnava v nedeľu poobede cestovala na prípravný zápas do Jovíc. Ihrisko bolo v dobrom stave, no pred šatňou, kde slnko nesvietilo, boli ešte obrovské kusy ľadu. Tímy sa dohodli, že kvôli vlastnej i súperovej bezpečnosti sa na tejto časti ihriska súboje nebudú konať. Drnava nastúpila takmer v najsilnejšej zostave, okrem Mázika a Slávkaya sa hlásili všetci trénerovi Maliňákovi. Boli však nakoniec aj takí, ktorí sa neprezliekli, keďže si povedali: "nech hrajú mladí".
Jovice, posilnené hráčmi ako K. Albert, alebo Orosz, ktorí obliekajú dres Lipovníka, sa dlho držali tesného výsledku. V prvom polčase si Drnava vypracovala viac vyložených šancí no iba jedna strela mierila medzi tri tyče. Jovice na začiatku druhého polčasu šokovali Drnavu, keď Orosz využil nekoncentrovanosť obrany a vyrovnal. Drnava potrebovala zvýšiť obrátky, keď si nechcela spraviť hanbu. Po vyrovnávajúcom góle pár minút sa Drnava mohla tešiť z druhého i tretieho gólu. Orbán zavŕšil svoj hattrick. Na listinu strelcov sa ešte zapísal Fábián, Petro Tibor a Petro Gabriel. Drnava využila to, že domáci už kondične nevládali s lídrom II. triedy a skončilo to takmer ako vlani v novembri. Vtedy tu Drnava vyhrala 0:6, ale aj s Mázikom. Dobrý výkon podali hráči ako Orbán, ktorý znamenal neustále nebezpečie pre domácich a Fábián, ktorý rozdával skvelé lopty.
Tento týždeň čaká Drnavu príprava vo forme sústredenia v Dlhej Vsi. Drnavskí hráči strávia tri dni spolu, no hráči z dorastu pôjdu ešte vypomôcť svojmu tímu do Moldavy v zápase proti Moldave.
(HcKošice_19)

Čítať 2541 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:14

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!