pondelok, 19 august 2013 20:59

Gemerská Poloma doma porazila Krásnohorské Podhradie

Napísal(a) Bc. Štefan Tomášik
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Gemerská Poloma – Krásnohorské Podhradie 1:0 (0:0). Gól domácich: Fecko. Zostava domácich: Mišina – Chochol, Hatvaník, Grác, Lipták – Benedik, Gere, Mar. Gallo, Fecko – Mil. Gallo (C), B. Milko. Náhradníci: Boroš, Tomášik (B), R. Greško, Šubovič, Kováč. Striedania: 46. min. Boroš (Benedik), 63. min Šubovič (Lipták), 90. min. R. Greško (Gere).
V prvom domácom zápase nového futbalového ročníka VI. ligy košicko - gemerskej skupiny privítala Gemerská Poloma súpera z Krásnohorského Podhradia. V základnej zostave došlo k zmenám. Zápas otvorila rozohrávka hostí. Domáce mužstvo išlo do zápasu s cieľom zvíťaziť a nadviazať na výkon z Geče. Od úvodných minút si domáci vytvorili prevahu. Gól sa im streliť nepodarilo. Po faule na domáceho hráča mali domáci výhodu priameho kopu. Strela Chochola po prihrávke Mil. Galla bola nepresná. Z troch striel domáci neprekonali súperovho brankára Harhovského. Potom prišla fáza zápasu, keď domáci už nemali takú výraznú prevahu. Napriek tomu si vytvorili ďalšie šance. Hlavičku Fecka chytil brankár, hlavičku iného hráča z pravej

strany rovnako kryl. Domáci mali ešte k dispozícii dva priame kopy. Strela Mil. Galla bola nepresná, druhú chytil brankár. Dobrú šancu mal aj Milko, ale namiesto strely zo šestnástky volil kľučku. Hostia domáceho brankára neohrozil. Polčas tak skončil bez gólov.

Do druhého polčasu tréner Ferenc striedal, keď Benedika nahradil Boroš. Hra mala podobný priebeh ako v prvom polčase. Domáci začali náporom. Priamy kop Mil. Galla brankár hostí vyrazil na roh. Po ňom sa domáci nepresadili. Na druhej strane Mišina zasahoval po rohu hostí. Začalo sa hrať tvrdšie, hra bola prerušovaná faulami. Domáci takmer skórovali, strelu Boroša z ľavej strany po centri zastavila žrď. Strelu Mar. Galla zblokovala obrana hostí. O pár minút domáci skórovali. Po centri Boroša z ľavej strany Fecko hlavičkou prekonal brankára hostí. 1:0. Hostia sa spoliehali na brejky, výrazné šance si nevypracovali. Najväčšie problémy v defenzíve domácich boli na pravej strane, tréner striedal a obrancu začal hrať Fecko. Snaha domácich o ďalší gól končila pred šestnástkou hostí. Hostia dohrávali desiati, keď Mészner dostal druhú žltú kartu a bol vylúčený. Domáci sa dostávali do šance, ale tú prerušil ofsajd. Hru kúskovali aj fauly, keď napr. domáci hráč bol faulovaní a dlhšie sa nehralo. Zápas bol ukončený, keď sa hralo v strede ihriska.
Bc. Štefan Tomášik

 

Čítať 2009 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:17

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!