nedeľa, 13 október 2013 18:54

Gemerská Poloma zdolala Budimír vďaka dvom gólom Miloša Galla

Napísal(a) Štefan Tomášik
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Gemerská Poloma – Budimír 2:0 (0:0). Zostava domácich: Mišina – Lipták, Hatvaník, Grác, R. Greško – Boroš, Mil. Gallo, Gere, Ďuríček – Benedik, Mar. Gallo. Striedania: Kováč (R. Greško), Šubovič (Ďuríček).
Komentár: V 10. kole VI. ligy košicko – gemerskej skupiny privítala Gemerská Poloma posledné mužstvo tabuľky, Budimír. Domáci nastúpili oslabení o Fecka, B. Milka a Chochola.
Zápas otvorila rozohrávka domácich. Tí si ale od úvodných minút nevytvorili prevahu. Hra oboch mužstiev bola rozháraná. Po faule na Maroša Galla zahrával priamy kop jeho brat Miloš. Jeho strelu brankár chytil. Ďalšiu strelu vyslali domáci až v 19. minúte. Domáci si vytvorili miernu prevahu. Z rohov veľa nevyťažili. Brankár hostí zasahoval dvakrát po strele Mil. Galla a následnej dorážke Benedika. V ďalšom priebehu mali síce domáci prevahu, ale bránu domácich ohrozil Boroš. Jeho strela skončila na brvne. Domáci tréneri museli striedať, zraneného R. Greška nahradil Kováč.

Do druhého polčasu nastúpili mužstvá v nezmenenom zložení. Tréneri domácich zmenili posty niektorým hráčom.

Domáci si vytvorili prevahu. Po prihrávke Mar. Galla sa Ďuríček dostával do úniku. Bol však faulovaný hráčom hostí. Z priameho kopu z pravej strany strelou k ľavej žrdi prekonal Miloš Gallo Palečka. Domáci mohli zvýšiť stav zápasu, strelu Boroša zo šestnástky zastavila pravá žrď. Ďalšiu šancu mal Šubovič, ktorý bol pri nakopnutej lopte skôr ako brankár hostí. Jeho lob zastavila opäť žrď. Napokon domáci skórovali po inej akcii. Po odrazenej lopte po strele domáceho hráča sa dostal k nej Miloš Gallo. Ten strelou k pravej žrdi prekonal brankára hostí. Domáci brankár zasahoval po brejku hostí keď strelu súperovho útočníka vyrazil. V závere mal ešte dve šance Boroš, brankár si s jeho strelami poradil.
Bc. Štefan Tomášik

OSTATNÉ VÝSLEDKY MUŽSTIEV HORNÉHO GEMERA V 10. KOLE VI. LIGY: 

Krásnohorské Podhradie - Gemerská Hôrka 2:0, Dobšiná - V. Opátske B 1:4, Košická N. Ves - Betliar 5:1.

TABUĽKA PO 10. KOLE:

 

 

Čítať 2068 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:17

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!